Mervegnes Kiraz3364 iç karnın geniştir bebişin kilosu iyiyse senin kilo almamanda bir problem yok bence bende 1 kilo aldım sadece ☺️
Chigdem 🫑 olduk çok heyecanlı zaman geçmek bilmiyor eşim görevde tek başıma bu süreci geçirmek çok zor 😞 ama heyecanla beklemeye devam ediyoruz 🙏🏻 çok şükür
Aayrjen_6373 Çilek 🍓 kadarız 🙂 Chigdem aynı şeyleri yaşıyoruz 🙂 eşim görevde evde mecbur yalnız geçiriyorum hamileligimi 🙂 bunada şükür 🙂
birprensesvebirprensannesi Chigdem Allah yardımcınız olsun 🙏 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Mervegnes birekimpasasi_11 program ne ilginç bende muz yazıyor sizde mango 😳 bu arada maşallah cinsiyetiniz nedir 🥰
Semarasemra mucizebebek03 Gullum nasılsın herşey yolunda mi 🙂 , Allaha hamd olsun artik ben bebegimin haraketlerni hisedebiliyorum , başta acaba barsak hareketi diye mi duşunuyorum sonra yer degiştiriyo yoo bu oo diyoruumm .. ❤😘🥰😊😊😊
mucizebebek03 Semarasemra Oyyy çok sevindim canım çok şükür bende de yolunda şimdilik 🥰önce küçük kıpırtılar sonra darısı tekmelere inşALLAH 😃❤