Svmmhv Merhaba kızlar, nst de bebegin durgun cikmasi ve her seferinde tekrar edilmesi normal mi acaba 2 kere girdim şimdiye kadar ikisinden tok karına olmama ve tatlı bişeyler yememe rağmen tekrarlandı
gullcannn Svmmhv Bazı bebisler hastaneyi biliyor ve o sesler rahatsız ediyor sanki. Benim oğlan kıpır kıpır 1 dk durmuyor. Ama ne zaman nstye girecek olsam biraz durgunlasiyor. Hemde normalde çikolata yedigimde falan yerinde durmuyor. İlk nstm benimde uzamıştı ikincide uzamadi. Bakalım carsamba yine var. Sonucunda doktor yorumlarken ne dedi peki
aslihanakin Svmmhv ilk Nst m benimde bu şekilde oldu. Serum verecekti dr karar verirken hareketlendi vazgeçti. Sonrakiler de tok gitmeye gayret ettim. Yanımda muhakkak bir şeyler bulundurdum. Birde moralimi yüksek tutmaya özen gösterdim. Benim ruh halim çok etkiliyor çünkü 😅
Duygus97 Svmmhv arkadaşın da dediği gibi sanırım bebekler hastane ortamını biliyor. Ben geçenlerde 3 defa girdim. Doktor kalp atışlarını bir türlü beğenmedi en sonda tamam dedi gönderdi. Aşırı stres oldum belki de bebek ondan etkilendi. Vişne suyu süt çikolata bile bazen işe yaramayabiliyor.