ogluileannesi Kızlar İnstagramda hamile olduğunuzu duyurdunuz mu resim paylaşıp vs ? Yapan varsa nasıl bir resimle duyurdunuz fikir olması açısından soruyorum 😍❤️
Deletedmom_5 ogluileannesi yılbaşında esimle bas basa sofra kurup iki kişi geçirdiğimiz son yıl başı yemeği yazmıstım 😍 o zaman 2.5 aylık hamileydim
neslitolgaa ogluileannesi 28 haftaligim şimdiye kadar hiç bir paylasimim olmamıştı 😊 bu hafta ilk kez fotoğraf paylaştım baya şaşırdı herkes çünkü yakın çevre dışında bilen yoktu. Yine de pek duyulması taraftari değildim amaa eşimle güzel bı kaç fotoğraf cekilmistik dyaanamadim koydum😁
zehranurr ogluileannesi kendi fikrimce çokta duyurmamak gerektiğini düşünüyorum. Kimin nasıl bir gözle baktığı belli olmuyor çünkü. Ben ailem ve yakın 2 arkadaşım dışında kimseye söylemedim
gokhande ogluileannesi bende 24 haftalık hamileyim ama daha koymadım bilmesi gerekenler yakın çevrem biliyor sürekli erteledim kendimce bir yandan koymak istesem de bir yandan nazar değer diye koymakta istemiyorum bu gidişle doğum yaptığımda öğrenecek sosyal medyadakiler 🤭😂
Nilasyamom ogluileannesi ben 12 haftalıkken yılbaşında paylaşmıştım 🙈 kırmızı konseptle eşimle zıbın tutmuştuk kırmızı
Nelmali ogluileannesi bayramda çektiğimiz fotoğrafta karnım belliydi eşim bayram şekerlerim diye paylaştı hikayesinde ben de onu paylaştım
Esmanurs ogluileannesi 37 haftalığım paylaşmadım paylaşmayacağım doğuma kadar yeterki sağ salim kucagıma alayım sonra Allah izin verirse paylasırım.