milena11 anneyim_33 makrome tarzı yaptıracak san makremesin sayfasına bak mutlaka ben çok memnun kaldım. . Ucuz yollu bişe istiyorsan da çiçek sepetinden yaptırabilirsiniz 28 liraya iş görür süsler var
arzumrt anneyim_33 canım balıkesirliyim ve burda çok güzel kapı süsü yapan bir yer var ben oraya yaptırdım ve instagram sayfasından da satış yapıyorlar “partiburadatr” diye ratırsan instagramdan bir bak derim ben oraya yaptırdım☺️
Senemunlu anneyim_33 funwooden , temiz bir isciligi ve guvenilir bir site. Ben ilk cocugumunkini ordan yaptirdim. Simdi 2. Ye hamileyim yine orada yaptiricam. Hemde sizin isteginize gore tasarlayip sunuyolar. Cok titiz ve kaliteli. Ayni zamanda diger siteler gibi pahali degil
Breezy anneyim_33 mimesisflorista instagram hesabı. Çok çok beğenerek yaptırdım. Sadece kargolaması biraz uzun sürüyor
Alaz34 @anneyim_33 Instagramda , atolyesell Çok beğeniyorum bu sayfayı. Takibimde uzun süredir, isime karar verince yaptırmayı düşünüyorum bir iki model üzerine konuşup ettiğim oldu içlerinde.