busrakaripek Merhaba arkadaşlar ilk kontrolümde özel hastanedeki doktor Diofol diye bir folik asit verdi ve reçeteli ilaç olmadığı için fiyatı 140 lira. Bende eczaneden 20 liraya folbiol markalı folik asiti aldım. Siz hangisini kullanıyorsunuz?
Selly busrakaripek ben imom kullanıyorum 65-70₺ civarıydı en son ama internette daha ucuza görmüştüm . Doktora muadil sorabilirsiniz bence ücreti yüksek diye 🙂
Gulsah1616 busrakaripek bazı folikasitler bulantı yapabiliyor bilgin olsun. Sormadan değiştirmemeni tavsiye ederim
Dilara0638 busrakaripek folbiol genelde tavsiye edilmiyor folikasit oranı çok yüksek diyee ama bi araştır istersen onun yerine imkanın varsa biraz daha para ekleyip 45 liraya folidolce yada 65 liraya folic1 alabilirsin ben folic1 kullanıyordum memnundum
Kiki-riki busrakaripek Folbiol un mg yüksek , folat eksikliği olmayanlar kullanmıyor 0.400 mikrogram alman lazım oda doktorun verdiği takviye Fazlası iyi değil diyor doktorlar
Deniiiza busrakaripek bilmiyorum isterseniz bi doktorunuza danışın. 60tableti 140 tl sanirim. Netten siparis verirseniz 60li tablet 122 tl. Bence doktorunuzun önerdiğini kullanin
busrakaripek Selly ben iki ay önce sağlık ocağına hamilelik düşünüyorum deyince folibolü vermişti, şimdi de devam edeyim demiştim ama içerikler aynı değilmiş anlaşılan 😊 teşekkür ederim 😊
Tanem_34 Bende folbiol kullanıyorum hemde kaç yıldır yani hamile kalmadan öncesi ve halada kullanıyorum hamileliği öğrenince doktorum sordu folik asit kullanıyormusun Bende evet folbiol dedim peki ozaman yeterli demişti.. ama sen yinede doktoruna danış derim..
busrakaripek Tanem_34 aynen sağlık ocağındaki hekimim de hamilelik düşünüyorum deyince onu vermişti bende ona devam ettim, ama yine de sormakta fayda var galiba, teşekkürler 😊
Kubra2721 Tanem_34 folbiol 500 mg oldugu icin uzun sure kullanimi doz aşımı oluyor zararli olabiliyor. Bir arastirin isterseniz
Benferus Bende ocak ayından beri folvimix kullanıyorum. 60-70 lira civarındaydı. İçinde iyot, vit b12, biotin var
Kubra2721 busrakaripek folbiol yerine folidoce kullanmaniz daha iyi olur. Folbiol 500 mg. Gunluk ihtiyac 400 mg oldugu icin diger kutuda folidiceye gecin doz aşımi olmasin🌺