Deniiiza 6.haftadayim inanilmaz bulanti var. Sabah başlıyor akşam yatana kadar bulanıyorum. Düzgün yemek yiyemiyorum. Bulantı için erken değil mi bu deneyimi yaşayan varsa bilgilendirebilir mi. Ne zaman bitecek bu durum. çok kötüyüm gerçekten
Ozlem14 Deniiiza 14+4 olduk bizde 5. Haftadan beri bulantı ve kusmalarim çok var hala geçmedi doktorum prilam diye bir hap verdi 6. Haftada kullanmaya başladım suan rahatım ama hap olmazsa bütün gün kusup yemek yiyemiyorum. Doktorunuza bi sorun isterseniz o hapı yazsın size belki biraz da olsa faydası olur.
citlenbigim2212 Deniiiza benimde 6.cı haftamda başladı 14+3 teyim halen devam ediyor doktorum şlaç verdi fakat bana mısın demedi siz yine doktorunuza sorun isterseniz ilaç verecektir büyük ihtimal
vuslat_ekimde Deniiiza ah canım Allah yardımcın olsun benim 5. haftamda başladı 4 ayda bitti erken değil herkesin farklı dokturum 6. Haftada başlar demişti
deno1 Deniiiza benimde başladı ama bigun cok siddetliyse diğer gün hiç bisey yok hergun devam etmiyor bende belirtiler gelip gidiyor surekli kusamıyorum bide en kötüsü belki kussam rahatlarım ama yok
Mavilio2 Bende ilk belirtilerimin arasındaydı şuan bunu yazarkende midem bulanıyor bende 6 bck haftalık gebeyim 😑
Deniiiza Mavilio2 nas başa çıkacağız acaba doktorunuz bir öneri yaptı mı. Benim ki bulantı ilaçlarının pek ise yaramdigini soyledi hamilelikte. Bol sivi tüket az sık ye dedi ama ben bulantidan ölcem galiba
muallimehanimmom5 Deniiiza sizi çok iyi anlıyorum 4 haftada başlamıştı benim bulantı kusmalar acile gidip serum takviyesi alıyordum doktor prilam verdi ama bana etki etmedi ilac haftaya kadar şiddetli bir şekilde devam etti bu durum sadece leblebi çubuk kraker tükettim 9 hafta biterken kusmalar bitti ama bulantı devam suan 13. Haftadayım kusmuyorum ama bulantılar devam yemek yiyebiliyorum en azından sizin de geçecek biraz sabredin sıvı alımını çorba ile sağladım su içememiştim bulantıyı artırdığı için sizde sıvı alımını yağsız salçasız (yoğurt çorbasıı felan ) sağlayın . Arada peynir ekmek tüketmeye çalışın midenizi bastırır
yazinannesi Benim 5. Haftada başladı mide bulantılarım. Ve çok şiddetli devam etti. Ta ki 4. Aya kadar. Tık diye kesildi. Şimdi de 7 aylık hamileyim mide yanması başladı bu daha betermiş 🥺
Bsrtncsoy Deniiiza merhaba arkadaşım.Benimde 5. Haftada başladı.Suan 9.haftadayim.İlk başlarda sadece bulantı vardi son bir haftadir kusma da eklendi.Bugun doktorum prilam verdi.Bu gece yatmadan içip deneyimleyecegim.Umarim işe yarar.Cok iyi anlıyorum seni 😢