Aycicegim Sevdaelmc neden imkansız olsun canım önceden alıcaksın 😊 düzenli hastası olursan randevu bulamadığında zaten aradan da alıyorlar doktor barkot çıkarttırıyor herşeyin çözümü var
Tosbikella Sevdaelmc özelden yazma olsaydı burda sana numarasını verirdim Fatma hanımın izah ederdin arayıp
ZeynepAsel01 Ben de Dicle memorial Burhan Özel’e gidiyorum. Tavsiye ederim iyi bir doktor. Bizde kurum indirimiyle 170 lira gibi bir ücret ödüyoruz.
Birgariptuba Merhaba Bower hastanesi Fatmanur hançer çaça iyi bir doktor muayene ücreti biz sağlıkçı indirimiyle 163 tl ye giriş yaptık. Aynı zamanda memorial neval yaman var ablamın doktoru o da cok iyi ama onlar da emniyet indirimiyle 310 küsura gidiyorlar 😊
Sevdaelmc Birgariptuba şok teşekkür ederim Neval hocaya sıra bulmak çok zor maalesef 😔 ama sizin dediğiniz doktora bakacağım 🥰
Aycicegim Yzc21 sağol canım Rabbim sanada en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin şuan hangi aşamadasın
Yzc21 Aycicegim benim de ilk denemem de tuttu 2 hafta kaldı doğuma o kadar doktor gezdim keşke ilk yunus hocaya gitseymisim
Aycicegim Yzc21 kesinlikle bende öyle aslen buralı değilim tayinden dolayı buradayız ama yunus hoca gibi bir doktor bir daha bulur muyum bilmem her konuda çok iyi.. Sizde inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız ❤️ tek embriyo mu konulmuştu çift mi canım
Firdevs-1 Merhaba ben de Dicle memorial da doç. Dr Ali Emre tahaoğluna gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim askeri personel eşiyim 216 TL indirimli hali