Ellaa Kizlar 30 haftalik hamileyim 1cm acilmam ve erken dogum riskimden dolayi doktorum vajinal yoldan progestan 200 mg tablet yazdi Iki gundur vajinal olarak kullaniyorum fakar baktigimda parca parca geri cikiyor Boyle bir faydasi olur mu bu ilacin? Ve dogum zamani acilmamda zorluk yaratirmi
Hira Ellaa cnm ayaklarını dik fitil olarak atınca bizim gelin öyle yapıyodu gece yatarken atıyo ayaklarını duvara dikiyodu biraz öyle bekliyodu. Bende 26ncı haftadan beri kullanıyorum 36 haftalık olduk simdi ama ağız yolu ile gece yatarken alıyorum ben
GzdeTopuolu Doğumu etkilemiyo canım aklın kalmasın geri gelmeside cok sorun değil attıktan sonra yarım saat uzanman yeter aynısı banada oldu doktoruma danıstım bunları söyledi 34 haftalıkken kullandım şuan 38 im
Ellaa GzdeTopuolu gece kullaniyorum uyumadan once ama baktigimda parca parca olup vajina agzina geliyor Etkili olmayacagindan korktum bu yuzden Cok tesekkur ederim
GzdeTopuolu Bende öyle yapıyodum yatarken atıyodum sonra sabah aksam kullanmaya baslayınca doktoruma sordum hanı ben atıyorum ama yarı akmıs oluyo yarım saat uzanman yeterlı demişti iyide geldi yani erken doğum riskim gecti sorun olmadı ne demek rica ederim 😇