Semiha_ Cerenv gebelikte regl olunmaz asla kanama her zaman risklidir doktorunuzla iletişime geçin yada hastaneye gidin bence
Ezgihrcnn Cerenv canım hamile olduğun kesin mi ? Kesinse hamileyken adet olunmaz. Üstüne görme falan ara sıra kanama diyolar ama hamilelikte kanama hep risktir. Olmaması gerekn bişey. Ama eğer hamilelik belli değilse normal adetinde olabilir bilemiyorum 🤷🏼♀️
sumeyraballl Cerenv gebelik üzerine regl olunmaz diye birşey yok gebelik üzerine regl gören vr bnm annem 6 ay üstüme regl olmuş ama yine de doktorunuza görünün regl kanaması olmaya bilir
Cerenv Semiha_ ben de öyle yapacağım ama gene de aklıma takıldı sorayım dedim umarım kötü bir şey çıkmaz dua edin 🥺
EbrarEmrah Cerenv kanama olan çoğu kadın sağlıklı bi şekilfe doğum yapıyo sıkmayın canınızı inşallah bişey yoktur sancınız var mı varsa çok mu
Nilerkanc Gebeliğin her aşamasnda kanama normal kabul edilmez. Haftanızıı bilmiyorum ama açık renkli ve çoksa hiç beklemeyin derim
Cerenv Hanımlar merhaba hamileliğin 5. Haftasındayım ağrım vs yok doktorumuz bir sıkıntı olmadığını söyledi :)