Ayseee3434 kbrklc34- sakin yanlis anlamayin.mahalledi bir abimiz vardi ismi Ayhan sirf millet AyHanım.dedikleri icin ismini degistirdi.simdi ismi Han olan birine normalde hasanim kemalim deriz ya suekli hanım dicekler o sebebten.
Littlespy Glbnpk yaa 😍 isimleriyle yaşasınlar inşallah 😌 bir yerde falan duydukça o kadar hoşuma gidiyor ki😃😃
Glbnpk Littlespy Benim de öyle. Biz çok erken karar verdik ismine. 13. Haftadan beri adıyla konuşuyoruz onunla. Sanırım tanıyor artık ismini. Sesleniyorum hemen hareketleniyor. 🥰 ya da ben öyle olduğuna inanmak istiyorum. 🥰🐥
Littlespy Glbnpk biz de cinsiyeti öğrenmeden karar vermiştik 16da cinsiyeti öğrendim ve hep öyle konuşuyorum Doruk’cumla 😂💙
AsenaEmre Erkek ismi hiç aklımda yokken Oğlum olacağını öğrendiğim zaman Atlas Ege 💙 ye karar verdik 💙🤲
Glbnpk Mavisss_21 ilk kez 16+5te hissettim hareketlerini. Sonra 28e kadar azalma artma oldu. 28den beri içeride rock konseri var gibi bir hareketlilik var. 😅
Mavisss_21 Glbnpk ilk zamanları yavaş yavaş tekmeler ama sonra hızlanıyor evet 😂 bazen ben de hareket ediyormuş gibi hissediyorum yada bana öyle geliyor 😁 biz 14. Haftayız
Glbnpk Mavisss_21 doğrudan bebeğin hareketi olmasa da içerde hareket etmesine bağlı olarak belki bir şeyler hissediyorsunuzdur. ☺️
AsenaEmre efelettin İsmi ile yaşasın inşallah isim ile karakterin etkilendiğini duymuştum doğum yaptıysanız nasıl bir çocuk ? Acaba