Glyldz Kizlar 29+4um ama hic durmuyo surekli oynuyo anne karninda bebek uyur derler ama bizimki hic uyumuyo galiba herkes dguncada boyle hareketli olur diyo oylemi olur yaaa 🙄🙄
Nslyhn Glyldz ben de aynı durumdayım.bir de hızlandı tekmeler falan uyutmuyor resmen beni sürekli kıpır kıpır. Çıkınca napcaz bakalım.birde son ayda daha sert hissediliyormuş
ZeykemKaya Glyldz aynen rabbıme sukurler olsun hareketlı olsjnlarda artık dısardan bıle bellı oluyor karnıma bakıyo herkes kıpırdayınca o kdr guclu 😁 oglan bızımkı dogunca da duz duvara tırmancak hehalde
Glyldz Nslyhn bu ayda boyleyse son ayda napicaz bilmiyorum gece uyiycam diye kirk takla atiyorum saga don sola don ayniii
Fatmafatma Ay bende az once bole bi post acmistim 36 haftaligim bebegim gunduzleri cok hareket ederdi hep ama bugun cok aktif hic durmuyor masallah yerinde surkli hareket ediyor gece olduhala uyanik normalde hic bole olmazdi bugun neden bole oldu anlamadim hic
Charlotte 36.haftadan bildiriyorum Durmuyor arkadaşlar gece uyandırıyor, sabah 5:30 da karnımda toplanıp ordan oraya kayıyor😂