kzbn_05_05 Merhabalar en son regl günüme göre 8 hafta gözüküyor fakat doktorda 6+6 denildi ve karından ultrasonla görünmedi vajinal ultrasonda göründü kalp atışını duydum ama yinede içimde korkular var , yaşayanlar var mı acaba 😏
Glbnpk kzbn_05_05 benim de ultrasonda bir hafta küçük çıktı. Doktorum adet tarihimi bir hafta ileri aldı. Ve tüm takibim ona göre yapıldı. İlk haftalarda yapılan ultrason ölçümleri artı 3 eksi 3 farkla kesin sonuç veriyor. Ultrasona güvenin, geç döllenme olmuş. 🥰
dilaraemral kzbn_05_05 canim merhaba gec döllenme olmuş olabilir ultrasonda 1 hafta geri 1 hafta ileri de görülebiliyor kalp atışını aldıysan çok şükür diyebilirsin için rahat olsun 🙂
kzbn_05_05 dilaraemral binlerce şükür kalp atışını duyduk insallah bir sıkıntı olmadan geçiririz bu sürecimizi 🤲🏻🌺🌹
selot kzbn_05_05 merhaba. Geç döllenme olmuştur. Benim son adet tarihim 16.8.2020 ama yapılan kontroller neticesinde geç döllenme olduğu için 22.08.2020 olarak çıkıyor. Eğer başka bir sebep yoksa bebeğinizin gelişiminin geriden geldiğini göstermiyor merak etmeyin hatta bizim ölçülerimiz sonradan hep 1 hafta 10 gün ileriden gitti. Korkmayın ☺️
Sblatc kzbn_05_05 benim adet tarihine göre 15 ultrasonla göre 13 haftalık😂 son aylar adetlerim düzensizdi ondan olabilir diye düşünüyorum
defnosunannesi_ kzbn_05_05 canim banada aynı demişlerdi 6 hafta görünüyordu döngüye göre 3 haftalık dedi sonraki kontrolünde donguke göre olan tarihi söyledi bende nasıl oluyor 2 hafta birden atttimi dedim öyleydi zaten dedi adet tarihine göre söylüyoruz dedi
Serpilbb kzbn_05_05 korkmayın geç döllenme olmuştur benimde o şekilde doktorunuz regl tarihinizi tekrar düzenler o tarihe göre olur 😊