Morvy Ozgeeee2504 evt kesinlikle öyle yapın ben onun dışında sadece 3-4 adet tulum aldım bence takıma bile gerek yok☺️
Littlespy Nehirimmm06 e bebekten kalın battaniye aldım geçende 55 TL idi, LCW den de müslin battaniye aldım o da 26 TL ve ikisi de çok güzel 😃
Umi21 Ozgeeee2504 ben 10lu hastane çıkışını jokerden 70tleye aldım çokta kaliteli araştırırsanız kaliteli uygun urunler var ebebekte civilde
GayeOrhan Tansuuuuu bugün denk geldim bu siteye Uygun fiyatlı ama gerçekten göründüğü gibi mi acaba ürünler birde ksc günde geliyo
Tansuuuuu GayeOrhan aldığım ürünler 3 gün içinde kargoya verildi yurtiçi ile geldi canım. Kumaşları da gayet güzel pamuklu yumuşak ben memnunum. Ürün açıklamalarında zaten pamuk oranı ya da penye oluşu hepsi belirtiliyor. Tercihe göre alabilirsin. Araştır istersen yine.
a_burcu_bur Ozgeeee2504 100 TLye de var 🤷🏻♀️ Ben dokunarak almak istediğim için bi bebek mağazasına gittim. 140-160-180 diye gidiyodu. İmkanınız varsa görerek almanızı tavsiye ederim.
a_burcu_bur Ozgeeee2504 ben battaniyesi güzel olan bişey tercih etmek istedim. Beyaz battaniyelileri sevmiyorum 😝 üst tarafı gri alta doğru mavi ortasında da tavşan figürü olan bişey aldım. Onun dışında da 4 tane 0-3 ay 3lü takım, kendinden eldivenli olanlardan. Trendyol babycandan.
Guulll Ozgeeee2504 enucuzbebekmarkette de hastane çıkısı var gayet uygun fiyata çeşitte var dıye hatrlıyorum
Redpepper 10lu çıkış almadım, 2 tane 40ar liraya 5li almıştım yanlarına zıbın ve battaniye ekleyeceğim, mis gibi de oldu 👍 10lular çok saçma pahalı 40günde de giyemeyecek hale gelecek