Elifingoo Merhaba sevgili anneler ıstanbul gultepe avicenna hastanesine giden var mı? Var ise hangi doktor ,💕
Sjnenenens Elifingoo adını unuttum ama kapalı bi kadın doktor ara sıra gidiyorum kendi doktorum olmayınca memnunum
bebisim-_00 Elifingoo yakın oturuyorum kaynanam çok istedi orayı ama ben galip geldim 😂 istemiyorum orayı ya tercih meselesi hakkımızda hayırlısı olsun
Elifingoo bebisim-_00 amin ben bugün kasik ağrım ve mide bulantısı coktu gittim daha doktor da bulamadım bir sorayım dedim teşekkürler
Sjnenenens bebisim-_00 çok ipsiz sapsız gidiyor demi🙄 Gecen kan tahlili vermeye gittim bi ablamız bağırmaya başladı ayyy ben burda bas ağrısından duramıyorum bu ne kalabalık ipini koparan buraya geldi diye bağırdı bakakaldım 🙄
bebisim-_00 Sjnenenens çok basit geliyor devlet hastanesiyle eşdeğer gibi ben bir özellik bulamıyorum 🙈☺️
Sjnenenens bebisim-_00 senelerdir orda o hastane 98ablam doğdu orda ben ara ara giderim fiyatları uygun eve yakın diye
Elifingoo bebisim-_00 oylemi ben de ilk gittim kadın iyiydi ama bir sorayım dedim sizleere tesekkur ederim iyi oldu benim için
bebisim-_00 Sjnenenens olabilir doktorları tanımam. Ama hastane hoş gelmiyor. Temiz gelmiyor küçük bir sağlık ocağı gibi geliyor dediğim gibi tercih meselesi ☺️ Elifingoo