Ankara_06_ Kızlar hamileliğimin başından beri canım madımak istiyo yani 3 ayı geçti sonunda manava geldi aldım ama hamilelikte yenirmi bebeğe bi zararı olurmu bilen varmı?🤔
Mom789 Ankara_06_ bilemedim ki fikri olan yazar canim ama ben hamilelikte yesilliklerden korkuyorum ya düşük falan diye tabi bir tabaktan bisey olmaz ama yinede yesilligin fazlasi her turu beni itiyor
BusraUras Ankara_06_ olsa da yesek 🤣 doktorunuza danışın bir. Annelerimiz hep madımakla geçirmiş hamileliklerini ama aklınızda bir şüphe kalmasın.
Ankara_06_ Mom789 Maydanozun zararlı olduğunu düşüğe sebep olduğunu biliyorum ama diğer yeşillikleri duymadım canım.
suscarparimm Ankara_06_ İnan mayonezden tut hamburgerine kadar gebeliğim boyunca herşeyi tükettim fazla olmamak şartıyla abartılmadığı sürece sorun olmuyor
Hi2018 Ankara_06_ canım en az 25 dk sirkeli suda beklet muhakkak toksoplazma riski sebebiyle. Onun dışında kilolara yemediğin sürece Bi sıkıntısı yok.
Nznesn Açıkçası maydonoz roka dereotu hepsini tüketiyorum en başından beri. Suan 22 haftalığım. Maydanozun fazlası düşüşe sebep olabilir fakat Bence normal düzeyde tüketirseniz hiçbişey olmaz 🌿
Narincebiri Ankara_06_ bende yedim canım çok istemişti bişey olmadı şükür aşırıya kaçma sıkıntı olmaz inşalllah Allah’ın izniyle