Sedamiran13 Arkadaşlar suan 32 +2 gebeyim bebegimin hareketlerini fazla hissetmiyorum eskisi gibi bunda Bi sıkıntı olabilirmi doktora gitmelimiyim hemen
koala06 Sedamiran13 Hareketlerini takip et canım günde 10 defadan az hareket ediyorsa sıkıntı. Yeri daraldığı için eskisi gibi kıpır kıpır olamayabiliyolar bebişler🤗
gulin-35 Sedamiran13 bende 32 haftalıgım bazen bırgun hıc hareket hıssetmıyorum ertesı gun ayaktayken bıle hıssedılıyor ıkı uc gun hıc hareket yoksa tehlıkelı olabılır
Hiraumut Sedamiran13 Bisey soracam cnm bebek hareketleri kaçıncı haftada başlıyor ben 16+2 haftama girdim ne zmn hissedecem.
koala06 Sedamiran13 Kasılmaların sık sık oluyormu yoksa arada bir mi belki yorulduğun içni vs de olabilir
koala06 Sedamiran13 Kendimden örnek vercek olursam 27. Haftadan beri çatı ağrısı ve sancı çektim ama ne erken doğum riskim oldu nede açılma vs. doktoruna bi danış istersen bana kasılmalarım için magnezyum vermişti onunla rahatlıyordum geçiriyodu kasılmalarımı
Sedamiran13 Hiraumut 4 bucuk aydan sonra hissediliyor belki hareketleri çok yavas oldugu için hissetmiyorsun dur
Masalannesii Hiraumut ben kendi adına konuşayim canım 17.18 haftada belli belirsiz hissetmeye başladım kişiden kişiye göre ilk gebeleik veya 2.gebelik olması durumunda değişiyor tabi harket ettiği hafta ama 2-3hafta sonra yavaştan hissetmeye başlarsın 🌸
SemihaKurt Hiraumut ben 5. Ayımda net bi şekilde hissetmiştim. Öncesinde ufak hareketlenmeler olduysa eğer farketmedim. Herkeste değişebilir bu durum.