mavi_kus Ayseee3434 ben de oğlum olsa cesur ismini koymazdım sanki çok şatafatlı ve nasıl diyim kibirlilik barındırıyor gibi, daha kibar ağır manalı kulağa hoş gelen nice isimler var
Ayseee3434 mavi_kus evet dediniz dusuncede olabilir.eşim cami imami belkide o yüzden istemiyor.cunku bir zaman lar bebeğini getirmisti.bize kulağanina ezan okucakti.ismi gurur olucakti.boyle kibire yol acicak isimleri uygun degil hemde isim gibi degil demisti.eşiyke adam be koyalim dedi.eşimde ömer olsun dedi.ömer koydular.
mavi_kus Ayseee3434 doğru bi düşünce aslında eşinizinki imam olduğu için dini bizden daha iyi irdeliyor olabilir, tekrar araştırırsanız çok güzel isimler bulabilirsiniz ☺️☺️
Aybarsss Ayseee3434 cesur ismi için demedim cnm genel konuştum nadir olsun duyulmadik isim olsun diye çok acayip isim koyanlar oluyor..cesur ismi korkusuz yigit anlamında güzel isim …
-melike- Ayseee3434 başka bir isim düşünün cesur ismi güzel değil cesur anlamına gelen farkli bir isim dusunseniz daha iyi olur
Ayseee3434 -melike- herkes birda esimle ayni dusuncede gercekten bu kadar begenilmicegi aklima gelmezdi.
Umi21 Ayseee3434 bence sıfat anlamda olan isimler konulmamali cesur ismini ben koymazdim şahsen sizde başka isim düşünün neden o isimde ısrar ediyorsunuz esiniz istemiyorsa
Ayseee3434 Umi21 bilmiyorumki sebebsiz aslinda zoruma gitti belkide esimin bu isme bu ksdaf kotu demesi
-melike- -melike- Ayseee3434 Önemli değil canım sağlıcakla büyüsün inşallah ismini güzel hayırlı taşısın ne kurarsanda
Eylulunannesi-2 Ayseee3434 valla isim postlarına yorum yapıyorm sonra annelern gönlü olmuyor cnm :) fikri istyorsn dye yazyorm iki isimde kötü bana sorarsan. Cesur biraz kedi köpek ismi gibi ogluna bu ismi verme bence. Eyüp te cok agır. Daha sıradan anlamlı isimler olablr. Bi tane sen bul bitane eşin bulsn iknznde gönlü olsn ama bunların ikiside kötü
Ayseee3434 Eylulunannesi-2 tesekkurler canum sagolasin.isim işi zor gibi adlinda bakalim içimize sinen bir isim olur insallah
Eylulunannesi-2 Ayseee3434 zor haklsn cnm ben son zmna kadar yüz kere fikri degstryordm en son eşimle kura cektk begendmz isimler arasnda :)
Dilberlila Ayseee3434 ne kadar sacma düsünüyorsun kusura bakma ama senın icine sinmisse burdakilerin beğenip beğenmemsi ne alaka herkesin zevki ayrı
-melike- Ayseee3434 Olabilir size güzel gelebilir ama topluma uygun isim olunca göze pek batmıyor anlamı cesur olan bir isim kurun Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin adıyla hayırlı büyüsün
Dilberlila Ayseee3434 canım bende ona takıldım zaten sen nie kendini sorguluyon hep cesur cok güzel bir isim kisiden kisiye zevkler değişir eşin sana bu şekilde geliyorsa sen nie kendinde hata arıon 😂git onun bulduğu isimde ara ona o duyguyu yasat