Mom567 29 haftalık hamileyim ben bu renkli ultrasonlar oluyor ya yüzü yakından olan onu görebilme şansım varmı ya yüzünü yakından görmek istiyorum detaylı ultrasona girmedim zamanında şuan bide büyüdü ya yüzü nettir yardımcı olacak varmı bilgilndirck?
Mom789 Mom567 evet net gözüküyor ama yerinde durursa tabi ben en son detaylı da net olarak gördüm gram yerinde duymadığı için elimde renkli yuzu yok yakalayamiyoruz 😂
Happyturuncu Mom567 bizimki asla göstermiyor 31 haftalık olduk hala göremedik . Elleri, ayakları hep yüzünde utangaç olacak galiba oğlum 💙
BabyYoda Mom567 Ben de çok görmek istemiştim yüzünü ama oğlum ayaklarıyla yüzünü kapattı. Onlar isterse gösteriyorlar yani 😬
Mom567 Mom789 doktora desem yüzünü renkli görmek istiyorum diye mümkün mü bu acaba yarın kontrolüm var sadece normal ultrasona sokuyor yüzünü görmek istiyorum
Mom567 Esraali özellikle mi istiyoruz öyle görmek istiyorum falan mı demem lazım bende yarın gidicm ama normal ultrasona sokuyor sadece desem yüzünü renkli görmek istiyorum diye mümkün mü bu
Esraali Mom567 zaten gösteriyormuş radyolog her yerini ben randevu almak için gittiğimde kadının elindr bebeginin yüzü olan fotogrqf vardı cekip veriyorlar
Eminekrem42 Mom567 özel hastaneye giderseniz 4d görmek istiyorum derseniz ve eğer bebeğiniz yüzünü gösterirse veriyorlar fotoğrafını.ben yüzünü görmek ve fotoğrafını almak için hep özel hastaneye gittim ama her seferinde göstermedi yüzünü
Mom789 Mom567 bilmiyorumki tatlim hangi hastane devleti ozelmi tercih ettin ben ne zaman gitsem renkliden baktık her seferinde 12.haftadan beri ama tabi alamadık duymadığı için ama ben ekranda gordum sen istersen bakar yani varsa o imkanı
Buketcenk Mom567 normal kadın doğumda bakılmıyor renkli ultrason ayrı ücreti var radyoloji bölümündeki doktorlar bakıyor özel olarak makineleri var kadın doğumda yok renkli onlarınki basit ultrasonlar ve renkli ultrason oldukça pahalı
Elif_s Mom567 hayir canim yüzünü renkli ultrasonda görebilirsin yani detaylida ben öyle gördüm net olarak tabiki bebeğim yüzünü gösterdi seninki gösterirse gorursun
Mom567 Esraali kadın doğuma randevu aldım herzamanki rutin kontl için yakından görmek istiyorum ya 🤦🏽♀️
Mom567 Happyturuncu yani görme imkanımız varmı yarın kontrölüm var desem doktora renkli yakından görmek istiyorum diye gösterir mi
miniksevdamm Happyturuncu benim oğlumda göstermiyor koluyla eliyle kapatıyor 😂şimdiki erkekler daha utangaç galiba
Mom567 BabyYoda benim demek istedim aslında şu ben gidiyorum normal ultrasondan bakıyor bitiyor ordanda hiçbişey anlamıorım siyah olduğu için yüzünü renkli görmek istiyorum söylesem doktora gösterir mi
Happyturuncu Mom567 bebişin pozisyonu uygunsa ve doktorun cihazı renkli için uygunsa gösterir canım , ben her muayeneye gittiğimde söylüyorum bakıyor fakat bebişin pozisyonu sebebiyle göremiyoruz🥺
BabyYoda Mom567 Belki doktorunuzun ultrason cihazı buna uygun değildir. Kaç haftalıksınız detaylı ultrasona girmediniz sanırım daha
FGSB Mom567 bazı hastanelerde renkli ultrason yok sadece siyah beyaz arkadaşımın ablası doğum yapacak önünüzdeki hafta ve hiç renkli göremedi çünkü onun gittiği hastanede yok renkli ama Benin gittiğimde var sağolsun doktor başka bir makinaya geçmeden aynı makina üzerinde gösteriyor zaten. Oyüzden doktora sor varsa gösterir.
Mom789 Mom567 gösterirler ay insallah gor bebisini ben sahsen biseye benzetemedigim için çok bakmiyorum ekrana doktor aa kime benziyor acaba diyor valla ben ekranda oyuk goz burun ağız görüyorum bi halt anlamiyorum saçma geliyor ondan dolayı dogmadan benzetemem biseye ben 😂
Mom567 Happyturuncu yaa o kadar istiyorum ki yüzünü görmek bunu düşündükçe bile heycanlanıyorum😊devlete gidicm yarın ama ben bakmıyorum öyle falan derse doktor üzülürüm ya
Happyturuncu Mom567 ben özele gidiyorum canım, devlete hiç kontrole gitmedim o yüzden yorum yapamıyorum . Biz de çok heyecanlıyız tüm aile bu sefer gösterecek diye gidiyoruz her seferinde ama yok saklanıyor. 😂
Mom567 Mom789 çok görmek istiyorum cidden ama devlete gidicm doktor derse cihaz öyle uyumlu değil bakamıorum falan diye özele mi gitmem gerekiyor görüyüm de tek nerde görürsem görüyüm farketmez😔
Sevvalkrbg Mom567 Benim doktorum 11. Haftadan beri renkli de bakıyor siyah beyaz da ultrason fotoğrafı da veriyor. Bazı cihazlarda renkli olmuyor diye biliyorum belki renklisi olmadığı için bakmıyor olabilir mi sorun isterseniz renkli ultrason da görme şansımız yok mu diye
Mom789 Mom567 evet ozel hastaneye veya özel doktorun kliniklerinden birine gidip görebilirsin canim benim