plakayerli 39+1′dim normali bekliyorduk.Kalktım kahvaltıya annemlere gittim oturdum kahve sohbet..Eve giderken markete uğradım evimize de biraz uzak yokuş inip çıkmak gerekiyor.Eşim işten çıktı sen in ben seni alırım yokuşu çıkma bidaha doğurursun oralarda dedi ben geze geze fotoğraf çeke çeke tın tın yürüdüm ama nasıl huzurluyum 🥰😂🤭 eşim aldı eve gittik bi güzel yemekler yaptım hava mis,her yer açık,tatlı tatlı rüzgar..Bi güzel de temizlik aşkı geldi temizlik yaptım.Akşam 7 oldu bende bi sancı 🤭 ama eşime çaktırmıyorum ben kendi kendime sancı takibi yapıyorum başta düzensiz olan sancım 10 dakika da 5 sancıya düştü dedim kalk gidiyoruz.Evden çıktık arabaya bindim giderken eve şöyle bi baktım hüzünlü hüzünlü..Hastaneye gittik nst de sancı yüksek ama düzensiz çıktı.Çatı muayenem yapıldı,ebe çatın müsait değil çok dar açıklık da yok sen o işi unut dedi.Çalıştığım hastane olduğu için herkes bana karşı rahat ve dürüst.🙏Akşam 8 oldu doktorum geldi çatı muayenesi yaptı çok dar çok riskli olur ne diyorsun dedi bende hocam çocuğum için sağlıklı risksiz olan hangisiyse o olsun dedim alalım mı o zaman dedi alalım dedim 5 dakika sonra kendimi sedyede ameliyathaneye giderken buldum.😁🥰 Eşim şok tabi beni öyle görünce 🤦🏼♀️😂 hepimiz hazırlıksız yakalandık ne beklerken ne olduk😂 odaya geldik diyorum ki iyiki evi temizlemişim 😂