lentil Patisever 16. Haftadayım ve göbek 8 9 dan itibaren başladı ilk gebeliğim olmasına rağmen 😂 şimdiye kadar 2.5 kilo aldım. Sen peki
lentil Patisever aaa ne güzel kilo almadıysanız ben alıyorm yani dikkat etsemde olmuyor hergün yürüyüş fln da yapıyorm ama malesef bünyem hep almaya müsaitti şuanda da alıyor 🙈
Dmndmn Merve5561 12 haftalıkken 40 mm’di canım zaten olması gereken değerde 40 ve üstüymüş 14 haftalıkken 33 mm çıktı hızlı bir düşüş olmuş 10 gün hap kullandım tekrar ölçüldüğünde 35 mm çıktı canım bakalım birde 19 haftalık olduğumuzda gideceğiz inşallah yükselmiştir yine
bebisim-_00 Patisever 20+0 hala hareket hissedemiyorum yada ilk gebeliğim olduğu icin ben ayırt edemiyorum anlamadım.ama az önce kuvvetli bir tekme yedim bundan eminim bitek 😂 göbeğim kocaman çıktı kaç kg aldığımı bilmiyorum 88 ile başladım zaten takip etmek istemiyorum morelim bozulmasin diye ama en son sanırım 3 kg falan almıştım
Patisever bebisim-_00 yaaa o tekmeyi bende bekliyorum ilk hamilelikte 20. Haftadan önce duyulmaması normalmiş yada biz taze anneler anlamıyoruz 😅 kilo konusuna hiç takılma bebeklerimiz sağlıklı olsun her zaman kilo alınır verilir 💜
sumlifee 16+6 yız🌼ilk haftalarda biraz bulantı oldu ama rahat geçiyor 🌼zayıf olduğum için göbeğim erken çıktı🌼dünden ilk defa çok ağrım oldu buhün sağ tarafı da sızı var böbrekte sanki, yarın ürologa görünücem 🥰
mervebolatkirac Patisever Merhaba 🙋🏻♀️ 18+4 haftalığız çok ayakta kaldığım zaman kuyruk sokumumun ağrıması dışında hiçbir sorun yaşamıyorum, şükür beklediğimden çok iyi gidiyor 🌸 bu zamana kadar 5 kg almışım, 48′dim 53 olmuşum🤦🏻♀️
Patisever mervebolatkirac bence çok güzel olmuşsundur zayıflara hamilelikte kilo çok yakışıyor 🥰 o kuyruk sokumu bende de oluyor ya iş yapınca ayakta kalınca çok ağrıyor
mervebolatkirac Patisever çok tatlısınız 🍭 bir dahaki kontrolde doktoruma sorucam birde unutkanlık var unutmuşum yazmayı 😂
Dilay24 Patisever merhabalar 😇 18 haftalık 🌸 şuana kadar 1 kilo aldım. Göbeğim birazcık çıktı 😇. İlk başlarda kanamalarım dışında başka bir sıkıntım olmadı şükürler olsun 🤲
Merve5561 Dmndmn anladım canım benim de 12 haftalıkken 44 mm di şiödi 16 oldum cuma gidicem bakalım ne çıkacak benim ilk gebeliğimde olmuştu kısalma sıkıntım ama zamanında doğum yapmıştım senin neden ölçüldü canım 12 de daha önce sıkıntın mı olmuştu
Dmndmn Merve5561 Yok hayır benim ilk gebeliğim daha önce düşüğüm filanda olmadı sadece muayeneye gidince senin hafif hafif kasılmaların var deyip öyle ölçmüştü canım
EgeAlya Fatma272727 merhaba siziin iştahınız ne durumda. Ben 16+5im idare ediyorum derken bi ara geçti gibi oldu ilaçsız da iyiydim, 16.haftadan beri çok iştahsızım böyle geri gelmeler normal midir sizin nasıl geçiyor?