GzdeBilgeYlmaz Merhaba kızlar öğlen post açmıştım yaşadığım ili eklemeyi unutmuşum. detaylı ultrason yaptıracağım, İstinye liv hastanesine gidiyorum kontrollerim için fakat orada 600₺ İstiyorlar bu işlem için. Daha uyguna yaptıran arkadaşlar varsa önerilerinizi paylaşır mısınız teşekkürler şimdiden🤰🏻😘
KaderKaya GzdeBilgeYlmaz ben Gaziosmanpaşa kadın saglığı tıp merkezinde 400tl yaptırmıştım istnbulu oek bilmiyorum size yakınmı degilmi ama ben orada ahmet beyden memlun kalmıştım
Durdudiler Bende büyükcekmece kolana gtmstm. 12 haftalık ken 400 tl ydi. 23 olduk şimdi 600 tl dio. Bebek büyüdüğü icinmis. Sinirlendim bnde ona gitmicem doktor xok iyi ama adam soyuyorlar enayi yerine koyuyorlar. Alet aynı karın aynı bebek aynı. Sırf para tuzağı. Bnde arıyorum daha uygun fiyatlı bir yer ama radyolog baksın da istemiyorum..
GzdeBilgeYlmaz Durdudiler anladım Canım evet bende istemiyorum radyoloja yaptırmayı bugün aradım bir kaç hastaneyi radyolog yaptığı için bu işlemi uygundu fiyatı
Nudi hafsa2020 aaa banada doktor nisa dedi bende bıgün sordum hiç düşünmeyeyim dogan hastanesi ve rumeli hastanesinde varmış arkadas güneşli erdem hastanesinde 300 e yaptırdı
hafsa2020 GzdeBilgeYlmaz doktor çok suratsızdı ondan bilsem daha güler yüzlü ve daha açıklayıcı bi doktora giderdim. 400 sanki bedava gibi muamele ondan canm yoksa bakıyo yine herşeyine tabi
GzdeBilgeYlmaz hafsa2020 hımm anladım evet kimi doktorların devlet hastanesindeki doktorlardan farkı yok yüzleri gülmüyor kişilik meselesi demekki cnm
Eminekaplan EdaKnayenkartal ebru hanıma gidicem bnde hande hanımı cok övdüler ama yer bulamadım siz kime yaptırdı nız