Ayse_bahar34 Benim kızım 10 aylık ve hala süt veriyorum yeni hamile olduğumu anladım ama kızım hiç bir sutu icmiyor ne yapabilirim?
Sinemdmrcoglu Ayse_bahar34 kızım da yenı yaşına gırdı 26+6haftalık hamıleyım bebek besıncı ayına gırınce doktor sütten kesmemi soylemıstı kesmek zorunda kalmıştım bnde
3prensesannesiii Ayse_bahar34 Benimde 3. Hamileliğim erken oldu kızım 8 aylıkken hamile olduğumu öğrendim ve o zaman hiçbir şekilde biberon tutmuyordu 2 tane ayrı Dr gittim hamileyken emzirebilirsin dediler 13 aylık olana kadar emzirdim ben
esra572 Ayse_bahar34 eskiden beri her hamilelikte bebekler emzirilirmis ve sakıncası yokmuş. Hatta dogurunca iki bebegine birden süt veren anneler var eğer bebek emiyorsa zarari yokmuş bende çok araştırmıştım
Almiram31 Ayse_bahar34 kızım 20 aylık bende yeni işe girmiştim bir ay sonra hamilr kaldım supriz bir şekilde kızım 4 yaşına gelsin öyle ikinci olur dedik ama basen planlar tutmuyor ikinci kızım sabırsız gelmek istedi demekki ne yapalım hoş gelsin☺️
EsrAsel1 Ayse_bahar34 benim kızımda 8 aylık ve 5 aylıkta hamileyim, plansız ve istemsiz oldu ama hayırlısı böyleymiş diyeyim erken oldu ama Allaha çok şükür ki evlat nasip etti 😊🤲
Ayse_bahar34 Teşekkürler ederim tavsiyeler için bende kendi sütümü vericem o zmn 1 yaşına girene kadar sonra hiç vermem 3 ay sonra 1 yaşına girecek ama hiç biberon tutmuyor zorla su icinde veriyorum hiç bir süt icmedi o kadar denedim