YuvarlanamayanPandaa Azra31 ilk güler cirtli hasta bezi kullanmak daha iyi oluyor ben öyle kullanmıstım istediğin sıkılık veya katlayabiliyordum
eminerol Azra31 bende tavsiyelr üzerime aldım ama kullanım şekli nasıl olucak bilmiyorum kilot gorunumlu içi pedli
bambam_betty Azra31 ilk doğumumda ihtiyacım olmamisti. Hastanede hasta bezi bağladılar. Eve geçince gece pedine devam etmiştim. Kanamam da aşırı yoktu zaten.
iremibrahim Azra31 2 gün önce sezeryan doğum yaptım orkiddrn cok hayat kurtarıcım oldu yazın sıcağı ateş basıyor orkide depend cok iyi kulot gibi çıkartırken yanlardan yırtılıyor zaten
tazeanne123_ Azra31 ben aldım ama 2 tane tek kullanabildim sonra azar azar geldigi için pede gecmistim
Ebreva Azra31 kesinlikle çok işinize yarayacak bende sezaryen olduk iyi ki almışım dedim 33 haftalığım gene aldım hazırladım depend sayesinde hiç iç çamaşırı koymanıza gerek yok çantanıza
Rozalinda İlk günler eğilemediğim için depent giyemedim kullanamadım, hasta bezi kullandım o daha rahat oldu. Ama eve geçince depentleri de kullandım evde daha iyi oldu
Sibelrx Azra31 hastane bi tane vermislerdi hasta bezi eve gecince orkid kullanmistim bende uzun orkid de alabilirsin o kadar cok kan gelmiyo bence hastanede tek lazim oluyo evde o kadar degil
Aylinsemih Azra31 evet lazım ben sezaryan olucam ama iki dogum için bir dogum çantası listesi verdi hastane icinde depent vardi
Masal53 Deletedmom_5 en kolay şokda ulaşırsın canım 9 lu paket 42.90 tl indirimdeydi en son 32 tl zaten 1 paket yeterli olur yetmezse tekrar temin edersin