Deniz95 35 haftalık gebeyim ve çok çabuk acıkıyorum. Gece atıştırıyorum sabah yine acıkmama uyanıyorum. Gün içinde de aynıyım. Sizler nasılsınız bu haftalarda sizde çok acıkıyor musunuz?
Alyas22 Deniz95 normal canım Ama Şunu bil Kiloya dikkat et bebişin kilosu falan da ye iç tabi ama sınırda anladın cnm doktora görüş Ona göre sorarsın O anlatır ben 80 oldum nerdeyse sen düşün 66 da gebe kaldım
Havva-61- Deniz95 34 haftaligim aynıyım 32den sonra hep yemek yemek istiyorum kendimi durduramıyorum;)birde sancim çok oluyor yalancı sancı dedikleri bu galiba
eminerol Deniz95 bende öyleyim aynı haftadyz ama aşırı derece uyku düşkünü oldum gözümu açıpta yemegi düşünemiyorum aslinda bi aklim yemekte ama uyku daaha şiirin geliyor… Gece uykulari yok malum☺
Goncagul27 Deniz95 Benimkisi tam tersi hiç açlık hissi yok midemi baskı yapıyor anlamadım yemek yediğim zaman midem bulanıyor bebeğim 1 hafta geriden geliyor mecburi yiyorum
Deniz95 Alyas22 ben hiç dikkat etmedim ne bulduysam yiyorum şuan pişmanım ama duramıyorum inşallah emzirirken veririm. Bende 63 le hamile kaldım şimdi 78 oldum
Ftm28 Ben 71.400 le kaldim 75 im ayni şeyler bendede var acayip acıkıyorum. Yani surekli birsey yiyesim var. Sut, ayran tuketeyim diyorum ama hic bana misin demiyor 🙈