Selam güzel annelerim, dün zorunlu sezeryana girdim bebeğim makat geliş olduğu için 38+6 da. Gerçekten bir çoğunuz gibi çok korkuyordum,ama korkulucak bir şey değilmiş en şiddetli regl ağrınızı düşünün hepsi bu kadar. Sabah 7.30 yatışım yapıldı, önlüğümü giydim, kan alındı ameliyat sıramın gelmesini bekledim. 8:50 de vaktim geldi ameliyathaneye indirildim ama kalbim çıkıcak gibi, boğazım düğüm düğüm. Hemen anestesi doktorum geldi iğneleri yapmaya başladı,asla hissetmiyorsunuz kesinlikle ağrı sızı yanma yok. Bacaklarında bir sıcaklık hissediyor musun dedi evet dedim, hadi başlayalım o zaman dedi. Doktorum geldi, önüme perde çekildi ilaçlamalarım yapıldı, sadece onları hissediyorsunuz yani korkulucak bişey değil teninize bişey sürüyorlar kolanyalı pamuk sanki hatta hissediyorum diye bir korktum doktoruma söyleyince hissettiğin şey bu olabilir mi acaba dedi güldü ve oğluşumun ağıt sesi 😍 09:06 da mucizem dünyaya geldi. 15 dakika sonra da benim işlemim bitti. Odama çıkarıldım, 2 saat hiç bir şey yedirip içirmediler, 2 saat sonra su nescafe çubuk kraker tükettirdiler. Ayağa uyuşukluğum erken geçmesine rağmen ameliyattan tam 6 saat sonra kaldırdılar. Yalan yok, işte en ağrılı hissettiğiniz o yataktan kalkış anınız ve geri yatışınız. Ama asla çekemeyeceğiniz bir ağrı değil korkmayın. Ben burdan okuduklarımı uyguladım, bol bol yürüyüş inanın sezeryanın en büyük ilacı yürüyüş. İkinci yürüyüşüm bir tık daha kolay üçüncüde ise tek başıma kalkıp tek başıma yatıp tek başıma yürüyebiliyordum 🥰 bugün ikinci günüm Allaha şükürler olsun ki kimseye ihtiyaç duymuyorum kalkıp oturabiliyorum yatabiliyorum bebeğimle ilgilenebiliyorum. Diyeceğim o ki kendinize ve bedeninize güvenin. Sezeryan asla korkulucak bir şey değilmiş. Buda zorunlu veya kendi isteğiyle sezeryan olucak güzel annelerime motive doğumum olsun, sizi seviyorum, her şey için hepinize teşekkür ederim. Hala buralardayım 🥰🙏🏻

Maşallah çok güzel geçmiş doğumunuz rabbim evladınıza uzun ömürler versin 😊 bende 3 gün önce spinal sezeryan oldum gerçekten korkulacak gibi değilmiş ama kendim oturup kalkamıyorum bir türlü sanırım acıdan çok korktuğum için böyle oluyor

gulapikk ay ne pozitif bir hikaye ve de pozitif bir anne ❤️💚💜 çok Tebrikler ne güzel bebeğine kavuşmuş sun darısı başımıza ☺️🎀

dilasrgzl korkma hayatım, ani hareketlerden kaçın sadece destek al ama bol bol yürü 🥰 Allah sana da evladını bağışlasın çok teşekkür ederim❤️

Emel123 amin hayatım çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah 🥰❤️