_ezo Göğüslerin sarkmaması için destekli sütyen mi yoksa bezmi kullanmalıyım? Ben ikisinide kullanmıyorum ama çevremdekiler çok sarkar diyorlar
lily-11 _ezo ben hiç birini kullanamıyorum ya çok canım acıyor denemek için bir dünya sporcu sütyeni penye sütyen vs aldım ama asla rahat edemiyorum gayet de sarkıyor şu an göbeğim destek yapıyor😅 daha sonra toparlamaz mı ya🥲
Ergen50 _ezo şuan bende kullanamıyorum sporcu sütyeni kullanıyorum ama emzirme sütyenlerine geçicem artık kendim dışarı çıkınca bi tuaf hissediyorum ama ev içinde bez sütyen çok rahat
Ozgedrnn lily-11 haha bende aynı senin gibiyim heralde toparlar😂😂 sürekli egzersiz yapan biriydim doğum sonrasıda yapar heryerimizi toparlarız inşallah bıdıklarımızı sağlıkla kucağıma alalımda🙏🏻🥰
lily-11 Ozgedrnn emzirme dönemi bitince estetik yaptırırız diyorum eşime artık napim ya minicik göğüslerim 95i geçti çatladı rengi değişti sarktı garip bişi oldular ama hiiç kafama takmıyorum annelik kendini unutturuyor sanırım öncelik bebekte sonra kendimize bakarız😬