acars Arkadaşlar doktor Demir kapsül yazdı bi tane sabah aç karınla yalnız benim midemi fena bulandırdı.Sonra eczaneden sıvı formunu aldık buda kan gibi görüntüsü ve tadı çok kötü napacağımı bilemedim .
Zeyyyn acars ben gece yatarken içiyorum hapı 1 kaç saat öncesinden bişi yiyip içmiyorum en iyisi öyle valla
momsboys acars ben 10 gün felan içtim gücüm kalmadı sürekli kusuyorum bıraktım saglıklı beslenmeye calısıyorum üstelik solgar gentle ıron kullandım doktorum bu en bulantı yapmayanı dedi ama benee yaptı istersen dene
muallimehanimmom5 acars bana da doktorum önce hap verdi bulantımı artırdığı için bir sonraki hafta sıvı olan böyle kaşık kasık çıkıyor içinden onu verdi bende ac kanına içemediğim için sabah kahvaltısından 2 saat sonra içiyorum sonra 1-2 saat bekliyorum biraz garip tadı var
Zeyyyn acars günde 1 defa hangi saatlerde alınırsa önemli olan aç karnına almak sadece sabah öğlen akşam farketmiyor süttü yoğurt tu yedim için emilim azalıyor o yüzden ben böyle tercih ediyorum
kaderelmci acars ben aç içemiyorum dediğimde doktorum yemekten yarım saat sonra iç demişti ben öyle kullanıyorum şuan Demir ilacını