Dün sabah sancım geldi aniden sabah 6 da hastaneye gittik :(31+1 haftalığız sol kasık ağrım vardı wc ye kalktım ağrım şiddetlendi çok korktum allahtan eşim evdeydi geçsin diye bekledim evde geçmedi eşimi kaldırdım hastaneye gittik.nstye bağladılar ilk sancılarım çıktı doktor yatış yapılacak bırakamam seni dedi.korktum çok ağladım beklemediğim bişidi :( yatışım yapıldı dün sabahtan 4 saat ara ile nstye bağladılar sancılarım geçti 2 serum yedim 2 tane dün sabah ciğer geliştirici iğne bu sabahta 1 tane iğne oldum:( doktoruma güveniyorum napim.açılmam yok bebek kanala girmemiş bile korkma dedi doktorum ama elimde değil.her ihtimale karşı ne olur ne olmaz diye iğne yaptı :( bu sabah 12 de taburcu olduk şimdi iyiiym çok şükür :( özeller çok pahalı ama devlete de gidemezdim çünkü korktum ilk defa başıma geldi 950 TL yatışım yaparken alındı.385 TL de bugün çıkarken Ödemiş eşim Allahım sağlık versin napalım :(eve geldik hemen kıyafetleri yıkadık kızımın hazır olsun ne olur ne olmaz diye Allahım bir daha göstermesin kabus gibi bir geceydi 😓