Sudemurat Normalde sürekli kıpır kıpır olan kızım kıpırdamıyorum dokunuyorum indiriyorum falan hiç tepki yok karnım taş kesildi resmen neden olabilir 36+4 haftaligim
Glbnpk Sudemurat belki yerini ve pozisyonunu bulmuştur artık. Kağan Kocatepe pozisyonunu @bulana kadar çok hareket edeceğini bulunca daha sakin olacağını söylemişti. ☺️
Masal53 Sudemurat kaç dakikadır öyle ben doktoruma danıştığımda 10 dakika içinde düzeliyosa normal ama 10 dakikayı geçerse hemen gel demişti
dlnyny Sudemurat tatlı bir şeyler yiyip sol tarafınıza yatabilirsiniz. Ilık bir duş alıp karnınızı kremle hafifçe ovabilirsiniz. Dinlenince geçmezse hastaneye gidebilirsiniz.🙏🏻
Nazli_01 Sudemurat ah canım ahhh. 34+6 yım 1 haftadır cekıyorum onu yerı daralmıs ıyıce ondan dedı ve nasıl acı veriyor anlatamam saglıklı sekılde bır kucagımıza alsaydık hayırlısıyla
Zynpmhmt Sudemurat tatlı bir şeyler ye ya da meyvesuyu iç, daha sonra sol tarafına yat ve bebeğin hareketlerini say. 2 saatte 10 ve daha fazla hareket ediyorsa sıkıntı yok demektir
Fatma_kurt19 Benim de öyle oldu az hareket ediyor ve karnım çok ağrıyor oturmuyorum yatamıyorum nefes bile almak dan zorlanıyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah