Besa Doğum yapmış olanlar hastanede geceliği nasıl bi model seçtiniz? Onun yerine penye elbisede iş görür mü
metehaninannesiii Besa gecelik degil de pijama takımı.aldim ben lohusa pijama takımı 3 lü şeklinde üst alt birde uzun sabahligi var
Aleyna7233 Besa uzun lohusa elbisi var üzerine de bir yazma giydim gayette rahatti benim sezeryan doğumdu
Beyzan Besa tesettürlü değilim ama tecrübeli bir anne olarak yazayım öNenli olan yakası yani penye elbise de olur terzi de diker ama yakasının kolayca açılıp memenin çıkması lazım bebeğin temas etmesi lazım o nedenle eğer denk gelirseniz onu düğmeli elbise de olur ama geniş yakalı olmasına aldanmayın düğme ya da emzirme penceresi en rahati.
melekzararsizz Besa Besa bende hazır siz bu soruyu açmışken sorabilir miyim tülbent mi yoksa hazır bonemi alacaksınız yanınıza
Serpil-3 melekzararsizz ikisini de aldım ama örtebileceğimi sanmıyorum bu sıcakta zaten erkek olarak doktordan başkası gelmiyor yanınıza çok da önemi yok bence açık kapalı rahat olsun yeterli
nurdane3504 Besa ben lahusa adı altında almadım da hastanede giymek için uzun kollu pijama takımı aldım zaten korona çok kişi de gelmez evde de rahat olsun diye önü düğmeli kısa kollu aldım diğerleri cidden çok pahalı oluyor normalde de giymek için o şekilde tercih ettim
melekzararsizz Serpil-3 çok tesekkür ederim ,evet çok sıcaklarda olacak benim de doğum ağustos sonu eylülül 4 ü en geç:)
Misto Besa canım ben kapalıyım pijama takımı kullanıcam normal penye pijama takımı alt üst şeklinde kolidorda gezinmek içinde penye pamuklu fermuarlı uzun ince bir yeleğim var onu geçireceğim üzerime başımada bir yazma bitti gitti.çıkıştada siyah beli lastikli bol bir altla üzerine uzun fermuarlı bir kap giyeceğim okadar sende bu şekilde yapabilirsin.benim doğumum yazın
Seferyehatun Besa pijama takımı aldım canım, sabahlikta yanı başımda durdu, ama gecelikte aldım ve çok rahat etdim pijama lastiği sezeryanli olunca acıtıyor, normal penye gecelik elbise ikiside olur emzirme için onu epey açık olmalı düğmeli çıtçıtlı vs