Almiram31 Merhabalar artık multivitamin kullanmaya başlıcam doktorum yazdı fakat içeriğinde titanyum dioksit var tamamen temiz içerikli olsun istiyorum cünkü bulantı için bir tane hap kullanıyorum onda da var zararlı maddeler
PurpleTail Imom omega kullanıyorum başından beri, içeriği gayet temiz ve hamileler için en uygun takviye diyorlar.
Beyzan PurpleTail ben de imom OMEGA kullandım gayet de memnun kaldım içeriğine çok bakmadım ama çok şükür o sayede saçlarda tırnaklarda vs bir olumsuzluk yaşamadim.. ilk gebeliğimde vitamin eksikliği nedeniyle çok sıkıntı çektim doktorum pek ilgili değildi hiç vermedi vitamin
Almiram31 PurpleTail teşekkür ederim bunun haricinde ekstra demir hapı kalsiyum omega falan alıyormusunuz bu tek başına yeterlimi
PurpleTail Beyzan iki farklı doktor da bana Imom önermişti ben de çok memnun kaldım bebeğimin gelişimi de gayet iyi gönül rahatlığıyla kullanıyorum
Almiram31 Gamzeli16 ocesn mumy sldım fakat kokudan bir tanr bile içemedim elimi bile dört beş kez yıkadım koku anca gecti sizinki pembe kaplımı benmi yanlış aldım
PurpleTail Almiram31 24.hafta ştibariyle demir hapı kullanmaya başladım çünkü demir değerlerim çok düşük çıktı. Imomda demir var fakat oranı benim için yeterli değil dolayısıyla ekstradan demir kullanmaya başladım
Sevilss Almiram31 bence tek başına doğumdan önce dopalarınız yeterli değilse Multi vitaminler yeterli gelmiyor ben şuan demir ilacıda içiyorum hatta ksılmlarım var mgnezyum hapı da almayı düşünüyorum yeterli gelmedi bana kısacası Multi vitamin regenasis içiyorum bu arada
Sevilss PurpleTail Multi vitamin kullansanda demir ilacı doğumdan sonra 4 ay daha için diyor artık çoğu doktor hatta bebekte damlasını içsin diyorlar çok mantıklı
Temmuz2021 Hep değiştirdim denemek için en memnun kaldığım regenesis max oldu gerçekten kilo aldırdı bebeğe
Neseli5 PurpleTail aslında bende öyle içsem iyi olacak, akşam magnezyum başladık bir bakalım az kaldı vakitte 34+2iyim sizin kaç 😊
PurpleTail Neseli5 bazıları mide bulantısı yaşamış ama ben severek kullanıyorum şahsen hiç sorunum olmadı tok karna almak daha iyi :) 24.haftadayız biz de siz yolu bitirmiş sayılırsınız☺️
Yenianneadayi2208 Fatmaolcek kansere neden olan kimyasal bir madde deniliyor ama insanlar üzerinde kesin bir şekilde kanser yapıyor da denilemiyor. Sadece hayvanlar üzerinde test edilip denenmiş ve tümör bulgularına rastlanmış.