[silindi] Benim yarın 5 haftalık olacak, ve sadece ani hareket yaptığımda hafifce baş dönmesi dışında bir belirtim yok. Genellikle soruyorlar mide bulantısı, kusma, aş erme var mı diye ama hiç biri yok bende. Galiba bu iyi bir durum ama ilerleyen zamanlarda olurmu?
oykumm_1233 [silindi] bende 5 haftalıgım benımde kasık agrısı ve gogus şişkınlıgi dısında ne bulantı ne bas donmesi herhangı bır sey yok 🤷🏼♀️🌸
Mavi34 [silindi] 8.haftada başladı bende kusmalar öncesinde tansiyon düşüyor uyku halim.oluyordu bitkindim hafif kasik agrım vardı. 8.haftadan beri şiddetli bulantı kusma bel ağrısı var 15+4 oldum
Sakinem212 [silindi] 6+1 girdiğim gibi başladı bu gün çok bulantım var ağzımın tadı bir tuhap tükürdüğümü tuttuğumda daha fena oluyorum ilk gebeliğimde 7 haftada başlamıştı bu daha erken başladı bu hafta gidip bebişim görecem ilk defa.
1006gn 6.haftaya kadar sadece uyuyordum,6. hafta ile birlikte mide bulantısı,şişkinlik, mide yanması,mide gazı ve iştahsızlık başladı.11. Hafta ile yavaş yavaş azaldılar şu an 12+4 falan ara sıra oluyor bunlar başlardaki gibi yoğun değil