TCTuernekolu ozgeya kisman kotu olmus bende bu durumda fazla kilo almadan atlatmaya calisiyoeum daha yeniyim ama bakalim ne olacak😩😩☺️
ozgeya TCTuernekolu benim de en çok korktuğum şey fazla kilo almaktı,sonuçta kilolu hamile kaldım.Kötü de olsa iyiliğime oldu yani,kusmak çok kötüydü zordu ama bir yandan da iyi yanı oldu 😁
Fatosruzgar Cananasel 36+5 haftalik 7.5 kilo Kisiye ce bunyeye gore degisebilio saglikli besleniyor ve abartmiyorsaniz normaldir aldiginiz kilo
aysgl24 Cananasel 25e kadar hiç kilo almadım suan36 biticek enson 10 gün önce gittiğimde 6kiloydu şuan aldım mı bilmiyorm
aysgl24 Ozgeulnc bende ki durum eskisinden daha az iştahım var.hamile kalmadan önce herşeyi yiyordum şimdi 36haftam biticek 6kilodaydm enson tatlı hiç birşey görmek istemiyorum 😕
Ozgeulnc aysgl24 bende değişiklik olmadı ne daha çok ne de daha az yiyorum ama bünye meselesi herhalde 🤭
aysgl24 Ozgeulnc ya ben önceki hamileliğimde de 6aydan sonra karnı. Çıktı ama maşallahgören tanımıyordu beni🙈 yüzümde lekelenmişti hep hemde çok şişmiştim.bundada aksi oldu