Yesim33 Cananasel 26+4 oldum halen kilo alamadim ama zaten kilolu hamile kalmistim 74 kiloydum halen oyleyim
SevimRecep Songulcuk27 aaa bizde 10 haftayı bitirmek üzereyiz ve bende aynı kilodayım garipsemiştim almayınca sanırım doğal bir durum 😉
KezibanUan Ben 5. Aya kadar hiç kilo almadım şimdi 7. Ay bitmek üzere 8. Aya giricem 4 kilo aldım 2 haftada 1 kilo alıyorum 🤦🏻♀️ Nasıl oluyo anlamıyorum bari ayda 1 alsaydım 😄
Oznurx 12. Haftamdayım 1 kilo aldım. Sanırım bundan sonra ciddi kilo alımları başlıyormuş. Ablam 25 kilo almış ben de korkmuyor değilim😂😂😂😂
LeePistes 15. hafta 2 kilo aldim saglikli beslenmeye dikkat ediyorum ama hep mümkün olmuyor, hic migde bulantim olmadi istahim da cok yerinde napcaz bilmiyorum 🤭
Sltnncr Gzmgzm insülin direncim olduğu için şekerli yiyecek ve hamur işi. Yemiyorum günde 3 litreye yakın su içiyorum bebeği besleyecek şeyler yiyorum oyuzdende kilo almadım hatta ben kilo verdim bebek kilo aldı sadece
ilaydanurhavvat Cananasel valla çok şükür harika gidiyorum :) 34. Haftamdayım ik gün önce s.ocağındaydım 8 kilo almışım şimdiye kadar 😇Hemşire de aferin sana sen kendine hiç kilo almamışsın hepsi bebeğin kiloları dedi
Sisi Neres peki fazla yeme sonucu mu almistiniz o kilolari yoksa yemeniz normal miydi hamileliginiz boyunca?