ikikuzuannesi_18-21_ İlk gebeliğimde öylesine can sıkıntısından eczaneden test aldım ve yaptım çift çizgi inanamadim hemen koştura koştura bir tane daha test almaya gittim hatta o sırada araba çarpıyordu 🤭 Sonra yine çift çizgi❣️ Hep hayalimdi sürpriz yapmak ama o an elim ayağım boşaldı direk fotoğrafını çekip eşime attım hemen geldi ve tahlil vermeye gittik 670 le öğrendik gebeliğimi çok güzel bir gebelik geçiriyordum ki detaylıya girene kadar detaylıda bizim için ilk defa hayat alt üst olmuştu kızımızın hasta olduğunu öğrendik ve endişe korku başlamıştı aldırın dedi doktorlar umursamadık Rabbim verdi Rabbim alır çünkü. Ve öyle de oldu kızımızı 32. Haftanın sonunda Rabbime emanet ettik bizi bekliyor cennette cennet kokulum. Sonra içimizdeki evlat hasreti tekrardan anne baba olma isteği vardı doktorlar en az 3 ay çocuk düşünmeyin demişti ama dinlemedik 1.5 ay sonra tekrardan test yapmaya başladım hep rüyamda hamile olduğumu görüyordum ve insanlar bana psikolojisi bozuk muamelesi yapıyordu işte bilinç altın seninle oynuyor diyordu ilk rüyamı adetime 11 gün kala gördüm ve hemen test aldım gizli şekilde yaptım ilk negatif sonucunu görmüştüm ve dünyam o gün başıma yine yıkılmıştı. İkinci rüyam 9 gün kala ve yine negatif. Her 2 günde bir test yapıyordum çünkü devamlı aralıksız rüya görüyordum. Ve adetime 4 gün kala tekrar test yaptım yine negatif gibiydi 1 2 saat sonra aşırı silik bir çizgi daha çıktı aman Allahım dedim ve herkes kuruma çizgisi dedi yok dedi bayaaaa silik bir şekildeydi. İşte bir ümit gidip kan verdim ve 6.26 yla tekrar anne olacağımı öğrendim doktorlar tabi hemen dış gebelik falan dedi ama şükürler olsun şimdi gökkuşağı bebeğim oğlumu bekliyoruz 34 haftalık olduk. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı acılarını göstermesin inşallah 🙏❣️