ikikuzuannesi_18-21_ Çok garip bi durumdu aslında. Yeni evliydik, ama benim kendi içimde bi kuruntum vardı hep, ya asla çocuğum olmazsa diye.. Eşim de bunu biliyordu. Olmasa da biz bir birimize yeteriz falan demişti. (Tabi öyle olmadı da, neyse, o ayrı konu) Daha reglime 1 hafta kalmıştı, o sabah uyandığımda midem bulanmıştı, görümcem belki hamilesindir diyip çöp gibi olan testlerden verdi. Gidip kocama söyledim, e yapsana dedi. Ya değilsem, çok üzülürüm dedim. O da evet ya şimdi mız mızlanırsın sen tüm gün. Boş ver ya çıkar aklından dedi. Tabi aklımdan çıkaramadım. Gidip testi yaptım ve iki çizgi çıktı. İkincisi çok inceydi ama inanamadım. Kocamın yanına gittiğimde saçma bi şekilde yüzüne sırıtıyodum. Neyin var hadi söyle dedi, testi gösterdim. Gidip bana diğer testlerden alsana, emin olalım dedim. Arabayı tamire götürcekti o gün, alıp taksiyle göndermişti. Yaptım ve pozitif çıktıı 😍 görümcem fotoğrafını yolladı, çok mutlu olduğunu söylemişti o gün, ben de öyle düşünmüştüm. Meğersem umrunda bile değilmişiz, neyse işte :) 1 ay sonra oğlumu kucağıma alıcam hayırlısıyla :)