Snmom Sare12 2. Ayında hamile kaldım öncesinde asılma ve tüp bebek tedavisi görmeme rağmen ameliyatı olur olmaz hamile kaldım. Şimdi ikinciye hamileyim bizde tekrarlama da olmadı şükür.
confundo Sare12 Canım benim iki seneyi geçti bizde de aynı durum😔 hiçbir şekilde gebelik yok. Yalnız değilsin, bunun için yazdım❤️
confundo minipanda Canım henüz baktıramadık ama bekleyecek halim kalmadığı için bir yandan tedavime devam etmek istiyorum. Bu hafta sperm testi vereceğiz bakalım merak içindeyiz. Beş ay sonunda da olmayınca üzüldük ister istemez:/
Gulsumm32 Benim esimde ameliyat oldu 3 ay sonra hamile kaldım tedavisiz oldu aşılama yaptircaktim gerek kalmadı şükür süpriz oldu bizede beklemiyorduk şimdi 34 haftalık olduk
GulcanDongel Sare12 yok kadınlar için yumurta gelişiyo onunla, bende sorun vardı, sadece yumurtam büyümüyodu, 5inci ay da kaldım şükür Rabbime. Vakti vardır sizin onun hemen oldu belki sizin zamanınız vardır lütfen üzmeyin kendinizi. Stres yapmayın.
Sare12 GulcanDongel ınankı sıtres yapılmıycak gıbı degıl 😞cok ıstıyorum takmayım kafata ama malsef basaramıyorum
Duagercek Sare12 merhaba canım bizde çift taraflı varikosel ameliyatı olduk 4 ay bitti bizde de hala Bebis yok maalesef çok istiyoruz artık anne baba olmayı kısmet artık elimizden gelen herseyi yaptık gerisini de rabbime emanet ettik
Sare12 minipanda 10 gun sonra ben kan verdım adet gecemeden negatif cıktı sence yınede hamıle olabılırmıyım karnımda degısıklık hısedıyorum cunku
GulcanDongel Sare12 sizi çok iyi anlıyorum bana da herkes böyle derdi ama atamıyosun çok istediğimiz için. Rabbim büyük ummadığın anda vericek mucizeni😍
Sare12 Minikmucize9191 sıperm sayısı normal ama güçsüzmüş bunada varıkosel sebep olacagını soylemıstı
Sare12 Melis406 cok dogru söylüyorsun ama. Insanlar o kadar zalımki ben unutmak ıstıyorum allaha bıraktım ne zaman verırse ınsanlar sureklı hatırlatıyorlar
biyologelif Benim eşimde yıllar önce oldu genel toplam sperm sayısı iyiydi ama ileri hareket sperm saysıı düşüktü. Ameliyattan 3 ay sonra sperm oluşuyur. Ben 3 ayın sonunda kimyasal bir gebelik geçirdim. Sonraki ay şuan 6,5 yaşında olan kızıma hamile kaldım.