Sfnur Sare12 benim eşim nisanliyken olmuştu ve biz 6 ay sonra evlendik hiç korunmadkı 2 yıl sonunda hamile kaldim
Melis406 Sare12 stres yapma stres çok büyük bi etken rahat bırak oluruna bırak ben hic takmadim kafaama olursa olur olmazsa bir çaresine bakılır kafasindaydim bi anda geldi minik
Sare12 Melis406 malsef cok kafaya takıyorum 2 yıl gectı hala bebek yok ve cevremden col etkılenıyorum😞
confundo Gerçi daha sonuçlarımıza baktırmadık. Düzelme var mı yok mu haftaya öğrenicez nasipse bakalım ona göre şekillenecek durumumuz
Sare12 GulcanDongel allahtan umıt kesılmez suphesızki ama yınede uzuluyor ınsan ınsallah sende bende hamıle kalırız🤗
Melis406 Sare12 bunu banada yaptılar oysaki ben bilerek dusunmuyodum bebek bende 2 yıllık evliyim yeni hamileym bosver takma insanlar 4 5 yıl düşünmüyor çocuk bide soranlara cok sinir olup insanların yatak odası kimseyi ilgilendirmez cevabini verdim bunu cok tekrarlayanlara kırmadan dedim yani ve bu soru çok ayıp Bnce kimse anlamıyor ama gerçekten herkesin özel hayatı belki olmuyo belki istemiyo kimsenin duygularıyla oynamayin oynatmayin da ❤️🌸
confundo Sare12 Canım benim iki seneyi geçti bizde de aynı durum😔 hiçbir şekilde gebelik yok. Yalnız değilsin, bunun için yazdım❤️
GulcanDongel Sare12 tabiki üzülüyoruz ben 2.5 sene ağladım her ay.. Şükür Rabbime ummadığım anda verdi klomen kullandım şuan 16+6 haftalık hamileyim 🤲
Sare12 GulcanDongel bende sıkıntı yok esımde var varıkoseldi amalıyat oldu ıkı ay olacak bor ay sonra cocuk haberı verın dedı doktor bu senın kulandıhın ılacı erkeklerde kulanıyormu acaba esımde kulansa😢
Gunelmahmudova Biz nishanliyken varikasol amaliyyati oldu. Amaliyyatdan 8 ay sonra, evliliyimizin 3cu ayinda hamile kaldim. Aslinda varikoselin sperm hizina tesir ediyor. Amaliyyat olubsa inshallah yakin zamanda bebeginiz olur 🙏🏻🙏🏻
Sare12 Gunelmahmudova oldu ameliyat ıkı ay oldu olalı bır ay sonra uc ay olacak ınsallah yavrumuz olur
GulcanDongel Sare12 yok kadınlar için yumurta gelişiyo onunla, bende sorun vardı, sadece yumurtam büyümüyodu, 5inci ay da kaldım şükür Rabbime. Vakti vardır sizin onun hemen oldu belki sizin zamanınız vardır lütfen üzmeyin kendinizi. Stres yapmayın.
Sare12 minipanda Insallah bu ay kalırısn benımde uc ayım bıtmesıne 1 ay var ınsallah bende sende kalırız
Sare12 New34 bazılarında varıkosel olmasına ragmen bebek oluyormus hata hıc yoken sonradanda cıkabılıyormus malaef doktor oyle demıstı