SimgeAydn Beta HCG değerlerim 25 Mayıs 38 28 Mayıs 73 30 Mayıs 82 çıktı Böyle olup değerleri sonradan normale dönen var mı ya da kanaması gelip düşük yapan ? Sizin değerleriniz nasıldı ?
beren_r SimgeAydn bn diş gbelk ysadm dgerlerm ayni boyle yukseldi sol tup kybettm knamada oldu bnde mtlka muayene olun.blki kmysal gebelktr
Bloggeranne_93 SimgeAydn canım benımde o sekılde olmustu kımyasal gebelık olustu malesef. ama sonrakı ay gebe kaldım hemen tekrar suan 27. Haftalığız. Hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah 🙏
Educator SimgeAydn dış gebelik gibi duruyor acil muayene olun büyük ihtimalle iğne ile düşük yapar Kurtulursunuz
Melos19 SimgeAydn canım benım bu şekildeydi Bi tık daha fazla artış oluyordu kese gözüktü 1 gün sonra sağlıksız olduğunu öğrenmiştim ama belki seninki yavaş yükselenlerdendir sıkıntı yapma doktora görün canım
SimgeAydn Mammacita henüz muayene olmadım. Haftaya çağırdılar. Ben Hakkari şemdinlideyim burada her şey sıkıntı. Çarşamba doktora gidecem tekrar bakalım
Mammacita SimgeAydn benim 11.64 çıkmıştı üç gün sonra 7.45 e düştü diğer hormonlarıma da baktı Dr kimyasL dedi tarlusal verdi üçüncü gündeyim. Adet olmadım hala ben de korkuyorum bakalım ne olcak.
beren_r SimgeAydn evet bnde kesede vardi sol tupde idi kese.o zman dis gebelk oluyor blki szinki kmyasaldr gcmsolsn
Mammacita SimgeAydn evet düştü hemen zaten değerim. Adet söktürücü ilaç. Kadın Doğum hastanesi varsa acile gidip sorabilirsin çok takıyorsan canım.
SimgeAydn Mammacita anladım canım ben Hakkari şemdinlideyim burda sadece 1 tane devlet hastanesi var Çarşamba gidicem doktora bakalım
Mammacita SimgeAydn hakkında hayırlısı olsun o zaman yapacak bir şey yok takma kafana biliyorum zor ama iş olacağına varıyor. Allah hakkınızda hayırlısını versin.🙏
Melos19 SimgeAydn yok canım kesem gözüktü 1 gün sonra hafif lekelenmem oldu 1 saat sonra kanamam başladı gecesine de düşük yaptım
beren_r SimgeAydn laproskopi amelyt oldum bn yanu gobekten delip açilip sorunlu tup alindi sol tup yani kanamalar sanci zordu cnm tek tup kaldm snrada ckskur yeniden gebe kaldm tek tup ile
SimgeAydn beren_r ayy çok zor.. peki göbekten delik açılması falan nasıl bayıltıp mı yapıyorlar acıyor mu ? Biraz bilgi verir misiniz hazırlıklı olayım en azından