Meu-19 Hanımlar ebebek deki bebek kundagini kullanan var mi.asiri kucugume geldi bebek sığıyor mu icine
Basakgul Meu-19 Arkadaşım ve kuzenim aldı ama hiç memnun kalmadılar o yüzden ben müslin ile kendim yapacağım ☺️
Zynp41 Meu-19 En güzeli müslin bez kındak olarakda kullanırsın örtü olarakda harika bir bez ben trendyoldan aldım https://ty.gl/sihf2st linkini attım bi bakarsın 4 tanede ağız mendili var ben bayıldım
Meu-19 Rabia2934 cok kucuk duruyor diye vaz gectim kullananlar var mi acaba. Yorumlarin birine cok küçük bebegim kilolu olmamasina rağmen kucuk gwldi yazmis
Rabia2934 Meu-19 sanmıyorum ya o kdr küçük değil sığar yani yeni doğan bi bebek fotoğrafını atim hatta
Minik1bey Rabia2934 kızlar eğer bu kundaktan bahsediyorsanız eğer mağazada da gördüm küçük değil bence sığar yani içine bebebk
Minik1bey Meu-19 ben almadım canım. Sadece mağazada alışveriş yaparken dikkatimi çekti baktım ama sanki vardı boyları farklı gibiydi bedenli gibiydi
ElifLaren Yenidoğana göre çok küçük kızım 1.5 aylık sığmaz. Kundağın Boyu 50 cm civilde var kundağın boyu 60 cm yarın bakıcam