Snmgrbz Merhaba. 4-5 haftalık arası beta hcg değer ekstra yüksek çıkan var mı?benim perşembe günü 202 idi. Çarşamba gün 4700 çıktı. Yaşayan var mı?
Merve-1109 Snmgrbz canım kesen gözükür insallah doya doya yaşarsın hamileliğini evet biraz fazla yükselmiş sanki çoğul gebelik olabilir yada dış gebelik de olabilir allah gönlünüze göre versin inşallah ❤️
Derya2867 Snmgrbz benim de geçen hafta 1200 çıkmıştı 4-5 hafta arasıydı ama bünyeden bünyeye değişebilir gibi geliyor bana
Snmgrbz A-A-A_ailesi evet normaldir aksilik günde bir çarpı iki oluyor ya benim fazla artmış acaba çoğul gebelik mi diye merak ediyorum
A-A-A_ailesi Snmgrbz o konuda hiç bi fikrim yok ama hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağınıza alın inşallah 😍😍😍
[silindi] Benimde Perşembe günü 210du, yarın yine kan verecem ve son âdet tarihime göre 5 haftalık olacak, bakalım yarın beta hcg kaç çıkacak.
Snmgrbz [silindi] iki günde bir çarpı iki oluyor. Bende 5+3 şuan. Ama benim geçen değil ondan önceki perşembe 202 idi. Sonra çarşamba 4700oldu. 1600 civarı olması gerekiyor demiştidoktor
Snmgrbz [silindi] bende onu merak ediyorum tek kese var. Ama tek yumurta ikizi olabilir mi 🥰 zaman da geçmiyor ki sabırsızlanıyor insan
Snmgrbz [silindi] heyecanla bekliyorum yarın tekrar gideceğiz ama belli olmaz daha. Kalp atışları duyulunca belli olur ancak dedi doktor. Oda altıncı yada yedinci haftalarda 🥰 şuan 5+3
Merve-1109 Snmgrbz tamam o zaman hiiiç korkma hamileliğini korkarak yaşama tadını çıkar bu günlerinin canım❤️