Rabiaakrtl Selamlar herkese daha önceden haraketlerini ne zaman hissederim diye gün sayıyordum şimdide asla durmuyor 😂😂 yani sabah 10 bir başlıyoruz kıpırtıya gece boyu acaba bu denli haraket etmesi de sıkıntılı birşey mi
Fatos_teke46 Rabiaakrtl hayır tabiki 😍 doktorum ne kadar hareket ederse o kadar iyi demişti şuan sürekli hareket ediyor durmuyorda bn kalkmadan bebişim kalkıyor vuruyor bu sabah sert bir tekmeyle kalktm yoksa daha yatardim 😃😂
Syma-ma Rabiaakrtl hareketlendikce gelişir maşallah de azalmasın😁 benimki de 28 haftalık maşallah hareketli yavrum benim 🤣
mucizem09_ Rabiaakrtl 25+2 yim aynen kıpır kıpır surekli tekmeliyor sagli sollu sanki hic uyumuyor 😅 sabah bi kalkiyorum kipirdaniyor sksam oyle uzaninca bilhassa elimde hareket ediyor resmen cok sukur o hareketlebdikce hosuma gidiyor hep boyle olsa 🥰😅❤
Rabiaakrtl Fatos_teke46 bende de durum öyle sabah beni şimdiden o uyandırıyor ve çok komik oluyor bence 😂😂😂😂
Fatos_teke46 Rabiaakrtl aynen çok komik 🤭😂 normalde lavaboya gittiğimde hareket etmezdi alışmış 3 gündür vuruyor 😁😂😂