Zeyno26 Kızlar uykuda istemsizce gerinme hareketi yapmışım birden sağ kasığımda agri ile uyandim. Geçen gün de yataktan dönerken birden ağrı saplandi ama iki ağrı da 2 saniye sürdü sürmedi. 16 haftalik hamileyim. Sizce bebeğe bir zararı var mıdır?
Siibeell Zeyno26 özellikle bu gerinme olayını sordum doktoruma bi zararı yok hatta yapabiliyosan o şekillerde sporda yapabilirsin dedi fakat burda okudugum kadarıyla bazı doktorlarda gerinmeyin diyolarmış bilemedim bende
VeraVrea Zeyno26 16 haftada bebek çok ufak bir sey olacagını sanmıyorum. Ben de uyanırken karnımdan gerilerek uyanıyorum engelleyemiyorum geceleri uyandıgımda da oluyor.
Aysobaciniz Zeyno26 geçen gece bende uykudayken yapmışım karnım sancıdı ağrıdan uyandım dün doktoruma gittim karın kaslarının kasılması dedi kanama olmadıkça korkma dedi o ağrılar normal dedi.
Zeyno26 Siibeell aslında Kağan kocatepe videolarini izleyince dediğiniz gibi içim rahatlıyor, sizin de sormuş olmanız içimi rahatlatti. Uyku halindr istemsizce oluyor çünkü
Dubletombikdoner 29 haftalik hamileyim bende istemsizce geriniyorum ama doktorum gerinmememi soyledi 😁😂ama istemsizce bazen de uyurken oluyor
Zeyno26 Dubletombikdoner aynen kesinlikle istemsizce oluyor 😁 peki siz doktora sorduğunuzda tehlikeli falan dedi mi benim daha randevuma var da
Dubletombikdoner Zeyno26 Sizin haftalariniz da pek sıkıntı olcagini sanmiyorum 😊 ama aliskanlik haline getirmeyin ben galiba getirdim 😁😂 zorlaniyorum
Zeyno26 Aysobaciniz aynen sizdeki gibi oldu bende de Demekki doğal bir durum zaten uyku esnasinda olduğumuz için bilinçli yapmıyoruz umarim bir sey olmaz ☺😇
Leylaalin Zeyno26 Gerneşme hareketini bende burada duydum bebek düşer eşinden ayrılır vs dediler ama ben hep yaptım yatakta otururken çok şükür bi şey olmadı bi şey olacağını sanmıyorum belki ilk haftalarda uzan bi yere vs derler bebek yerleşin diye onun icin söylenmiş olabilir yanı son aylarda zaten her yerimiz agriyor bari onu yapalım 😂😂
Zeyno26 Leylaalin yani zaten elimizde değildi uyurken gerinmek 😀😀 inşallah sağlıcakla aliriz kucağımıza ☺
Aysobaciniz Zeyno26 sanrım gündüz çok koruyoruz kendimizi aman bişey olmasın diye gecede vücut ihtiyaç duyuyor 😀 Sağlıklı olsunlar inşallah bebişlerimiz ❣️
Umudayolculuk36 Zeyno26 vucut ihtiyaç duyuyor galiba eşimde gece uyurken çok geriniyorsun diyor istemsiz oluyor benimde sürekli 😂inşallah birşey olmaz
Zeyno26 Umudayolculuk36 ya bencede bi sey olmaz aynısını bu sabah bana da eşim söyledi 😀😀 insan korkuyor istee yaa insallaj olmazz