Sevincmammadli Benim bir hafta midem bulandı sonra kesildi. Acaba birşeyler yolunda gitmiyormu.7+4haftalik hamileyim
Tuc Sevincmammadli sanmıyorum kişiden kişiye göre değişen bişe bazı hamilelerde hiç olmuyor bulantı kusma içinizi rahat tutun kontrolleri ihmal etmeyin
Beyzalpay Sevincmammadli her gebelik farkli canim mesela benim ilk gebeligimde hic bulantim olmadi ikinci gebeligimdeyim en basindan beri kusuyorm 11 haftalik suan prilam kullanmazsam gunum zehir oluyor 🤦♀️
Feyzablbl Sevincmammadli 6.hafta da geldi 25.haftadayım hala bulanırım. Genetik benimki. Anam doğurunca rahatlamış, ananem ve teyzemler ve malesef halamlar
okunmusciklet Sevincmammadli tamamen bünye meselesi bence 39 haftalığım hala midem bulanıyor geçen haftaya kadarda istifra ediyordum hala hep bulantılı geçti benim malesef 🤷🏼♀️
Burcu_NFUE Sevincmammadli normalde 1. Trimesterde yani ilk üç ay bulantılar devam eder. 3 ayın sonunda azalır biter . ama gebelikten gebeliğe değişir kimisinin doğurasıya kadar sürer
ikincim253 Sevincmammadli bende 7+1 deyim şimdilik sadece kahvaltıyı falan geç yapsam çok az midem bulanıyor ilk gebeliğimde çok çektim umuyorum bunda öyle olmam 💓
AB1 Bende şuan 10 haftalığım ve bulantı ve baş ağrısından yerimden kalkamıyorum acile gitmeyi düşünüyorum acaba ilginelirler mi vücudum çok dirençsiz kaldı
Aysenurctn32 Sevincmammadli 18+4 deyim ilaç kullandığım halde kustum dün. Bazılarının hiç olmuyo bazılarının 16 haftadan sonra azalıyor bazılarının doğuma kadar sürüyor. Bünyeyle alakalı