doruk_un_annesi mrhb kızlar 20 gün sonra doğumum var bitlis declet hastanesinde muayene oluyorum ama doğumu tatvan can hastanesinde yapmak istiyorum orda doğum yapan var mı veya yapcak olan. nasıl bi hastane fiyatları ne kadar ve hangi doktoru tavsiye edersiniz
Nurunannesiii12 doruk_un_annesi takipsiz hastayı kabul ediyorlar mi? Ben kabul etmiyorlar diye biliyorum.bu yuz den en başından dir özele gidiyorum hastane tercihi olarak.hem ücret e de yansıyor aynı hastane doktora takipli olunca indirimi oluyor.
Hilal97_ doruk_un_annesi valla canim ben bundan 3 sene önce 2018 yılında dogum yaptim perisan oldum saatlerce yatarak suni sanci çektim asla kaldırmadilar ebesi hic iyi değildi he allah var doktor geldi son anda bir anda dogum oldu ama ebelersen asla memnun degildim allah var salih oca iyi bir hoca o konuda şüphesiz tavsiye ederim
doruk_un_annesi Alpaserdu yaser ışık hoca ya gidiyodum aşırı derecede memnundum aşırı anlayışlı ve çok ilgili ama bu gün gitiğimde taini çıkmış dediler
Alpaserdu doruk_un_annesi şiddetle Gökhan beyi tavsiye ediyorum böyle bir doktor görmedim insanlığıda çok iyi sırf Gökhan bey için istanbulda ailemin yanında doğum yapmadım
Nurunannesiii12 hfh yo hayir ben fikir olarak yazmistim yorumu.baska bir sehirdeyim 🙂👍 sorunuz varsa post açıp bol bol yorum atin üste çıksın bilen birileri yardımcı olur sizede.