Busrasahinbas MahmutDilanDemir doktorunuz ne verdiyse onu kullanın yada kullanacaksınız bile mutlaka danısın
ozlmmmm MahmutDilanDemir komferfol,decavit,osteocare,efa daily omega 3,B12 iğne........sıkıldım artık ama her gün değil ne zaman içmek istersem o zaman içiyorum
ozlmmmm MahmutDilanDemir canım Demir depon b12 depon boşsa ek vitamin veriyor doktorlar mesela benim hamilelikten önce de boştu o yüzden erken kullanmaya başladım senin eksik değilse gerek yoktur o yüzden verilmiyordur
Tazeanne1 MahmutDilanDemir canım folic trio bitikten sonra yani 2,5 ayın sonunda Doktorum bunu önerdi ve her ay bunu günde 1 kere tok kullanıyorum omega 3
Destina38 Bana da kalsiyum verdi suya atılıp içilenden ama içemiyorum arkadaşlar içmesem. Şeker olur mu siz kullanıyor musunuz
Zeynepeymen Doktorun verdi ilaçları düzenli kullanın bence cocun zekası ıcın cok onemli.balık yagına gelınce o sadece anneye kilo yapıor cocun gelısımı fln faydası yok
Kibarbaby MahmutDilanDemir sadece kan kullanıyorum doktorum multivitamin verip bebeğe gereksiz kilo aldırmaya gerek yok dedi