Pergnsn 12 haftalık hamileyim göğsümün başında sarı bişey gelmiş kurumuş sanki bilen var mı bide ucu sızlıyo
PamukAnne Pergnsn bende 21 haftalk hamileyim benimde aynı dedigin gibi oluyor acaba süt bezlerimi çalışıyor ki
Hazelkuru Pergnsn süt kanalların açılıyordur Yinede bi sor ben sormuştum hormonlardan süt kanallarının açıldığı için demişti doktorum
Fgm Pergnsn evet canım benimde oluyor 25.Haftadan beri şuan 30 haftamdayım Gayet normal süt hormonların yükseldiği için kanallardan belirtisi geliyor bütün çamaşırlarımın göğüs uç tarafları ıslanıp kuruyo evde olduğun zamanlarda südyen kullanmamanı tavsiye ederim sıkıp kanallarda birikmesin
Kptderys Hamileliğin başından beri durmadan kaşınıyor herşeyi sürdüm(zeytinyağı,argan yağı,laninoh,sudocream,kantron) bu kaşıntı nasıl geçecek göğüs başları nasıl yumuşıcak???
XyveAnnesi Kptderys kaşıntı bende de oluyor,yapacak bişe yok,hindistan cevizi yağı sürüyorum bende,o an rahatlatıyo ama bi zaman snra tekrar başlıyo,cildiniz benim gibi sıkı sanırım,çok kaşırsanız çatlar,kaşımamaya gayret edicez😒
MelekBK Kptderys kaşıntı olur, çünkü göğüs büyüyor deri genişliyor damarlar canlanıyor 😊 yara da iyileşirken kaşınır ya onun gibi
MelekBK Ben de 16. Haftadayim ben de bir iki kere sıvı geldiğini gördüm. Aslında tedirgin olmak yerine mutlu oldum. Vücudum kendini hazırlıyor diye 😊
GokceKaratasAcar Aynı sey bende de oluyor göğsümün üstüne yattığımda daha doğrusu sıkıştığında süt gibi bi sıvı geliyor. Göğüslerle fazla uğraşmamak gerekiyormuş o göğüs ıcunda kuruyup birikenide almamak gerek çünkü o ilk gelen süt bebeğe çok yararlıı malesef bende akıyor