LawyerEce Seymit Bu ismin yanına hemen hemen tüm isimler uyuyor bence. Alya Lina, Elif Lina, Masal Lina çevremdeki isimler.
Happy-41 Seymit ben kız çocuklarında tek isim taraftarıyım belki evlenince babasının soyadını da kullanmak ister ve isim çok uzun olduğu için kullanamaz o yüzden tek isim düşünüyorum ben 🌸
LawyerEce Kumral5 Bade, Ece, Masal, Melisa, Gökçe, Arven, Lidya, Nehir, Rüya, Göksu, Selen, Arya, Beril, Doğa kendi ismimi de önerebilirim Göknur. 😀
Kumral5 Seymit evet ya oğluma 3 aylık hamileyken isimi hazırdı ama kız da bulamiyorum hep ayni isimler olsun istemiyorum bide esim cok karisiyor begendiremiyorum 😏😁
Ruj000 Bende isim bulamiyorum ya beğenmiyorum umay ismini bgendm onu arastrimca altindan birsuru anlam cikti caiz diyorlar ama anlayanlara sordum koymasan daha iyi dediler imama sorduk cok aratrmadan uygun demis google daki ilk anlami gorerek cok supheli isim ne kadar bgensemde vazgecmk zorunda kaldim simdide aklimda ecem ismi var ama hala arayistaym ecem’de benm önerim olsun size 🤦
Seymit Happy-41 Benim de adım uzun kızlık soyadım da çok uzundu malesef kullanamadım. Çok istemiştim aslında.
Happy-41 Seymit ben kuzenlerim yakınlarım hep kullanıyor iki soyisim bende uzun olsa da kullanmak istedim ama iki ismim olsa sanırım kullanamazdim .Güzel bir duygu aileme vefa borcum gibi geliyor bana 🌸