Ferah16 Merhaba arkadaşlar, 19.haftamın içerisindeyim ancak karnımda bazen küçük kıpırdanmalar dışında hiçbir şey hissetmiyorum. Acaba siz bebek hareketini kaçıncı haftada hissettiniz? Kıpırdanmalar şeklinde mi oluyor, yoksa daha fark edilir şekilde mi ☺️
fethiyeli48-48 Ferah16 16 da başladı küçük kıpırtılar pıt pıt olarak suan 19+6 daha güçlü hissediyorum
ikincimucizemmmm Ferah16 ilk gebelik 18. Haftada hissetmiştim ikinci gebelikte 16. Haftada hissettim şimdi 24. Haftadayım daha çok hissediyorum
rsm_0026 Ferah16 17/18 haftamda başladı ama emin olamıyordum şuan 21 deyiz resmen hareket edince zıplıcak kadr oluorm o derece net hissediyorm😎 yemek yiyip hemen uzanıyorm elimi koyp tekmelemesi için bekliorm😛🤪
Uyumsuzzz 15-16 haftalarda kıpırtılar hissediyordum şuan 21 haftalıgız baya tekme atıyor 🤭bazen dışarıdan da görebiliyorum
Zeynepccc Ferah16 yani 19 da falan hissediyordum ama tam olarak 21 haftada hissettim sanırım zaten 30 dan sonra her an hissediyorsunuz acele etmeyin 🥰
Momy11 Ferah16 16.haftada hissettim şuan 17 haftalik oldum damar atması gibi bisey oluyordu kasigimda ara ara O şekilde anladım belkide zayıf olduğum için erken oldu. Güçlü tekmeleri için gün sayıyorum 🤩
Busraaa1919 Ferah16 19un sonunda minik minik kıpırtılar hissetmeye başlamıştım kas seğirmesi gibiydi 25. Haftada tam net olarak hissettim
BusraUras Ferah16 bende 19. Haftadan sonra hissettim. Bağırsak hareketi gibi böyle mideyi bozmuşsunuzda bağırsaklarınız hareket ediyor gibi 😅
Uyumsuzzz RabiaDenis dışardan biri elini koyunca belki hissedebilir çok emin değilim zaten o kadar sıklıkla yapmıyor o yüzden yakalayamıyorum