ogretmen_anneee Tupanne 10+3 üm canım tedbir amaçlı prolutex kullanıyordum bugün lekelenme oldu tekrarlamadı
endobeybi ogretmen_anneee ikisini de kullandım. Prolutex daha konforlu bence göbekten vurulması, ağrısının daha az olması bakımından
Haticedemir1 ogretmen_anneee İkisinde kullandım canım ben. Prolutonu haftada bir prolutex her gün iki kere vurdum.
Haticedemir1 ogretmen_anneee Prolutex 3 ay kullandım. 6haftada kanamam geldi düşük riski diye 12 haftaya kadar da proluton kullandım
Shnern Tupanne kaşınma falan yazıyor ya ben başka yan etkisini göremedim .. ama bende mesela cuma vurundum bugün 15+4 um kasık ağrım var sabahtandir
mdebol Haticedemir1 merhaba çok eski konuşmuşsunuz umarım görürsünüz proluton vurulduğunuz günlerde de prolutex vuruldunuz mu
BegumIscanTunc ogretmen_anneee yok kuzum düşük riskim ve erken doğum riskim vardı Allah’a şükür düşük riski geçti ama erken doğum riskim hala devam ediyor şuan 31+5 haftalık olduk
BegumIscanTunc ogretmen_anneee amin canım benim inşallah hepimiz sağlıkla alalım kulaklarımıza inşallah 🤲🤲🤲🤲